cananbasara kızlar 32+3 günlük hamileyim birkaç haftadır bebeğimin kafası doğum pozisyonuda duruyodu ama herhangi bir baskı yapıyodu bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebeğin baskı yapmaya başladığını söyledi serum takıldı ve evde yatış verdi bu durumu yaşıyan var mı yani bi süre sonra bebeğin pozisyonu değişen oldu mu ?
Muhammedamine cananbasara bende 32+2 haftalık hamileyim ve bebeğim 2-3 haftafır doğum pozisyonunda ama ben baskı hissetmiyorum hatta doktorum kanala girmeye uğraşıyor demişti erkenden ama herhangi bir serum yatış demedi bana 🤷♀️
Hatunnn cananbasara benm 24haftadan beri ayni canm 28 de kilosu fazla oldgu icin iyice bastirdigini soylemisti serum filan vermedi suan 35 haftaya girdik halada ayni pozisyonda devm ediyoruz, hic endise etme erken dogum olsa bile haftan gayet guzel doktorum bana 30dan sonra dogsada korkmayiz demisti
KonulRaul cananbasara 32haftaligim,sinir stres uzuntuden bebeyimi awagida his ediyodum bugun doktora gitdim.tehlike 2,5mm bende 2,8mm cikti.cok awagida yani.2hafta daha durdura bilirsen iyi olur dedi ciyerleri acilir kuveze koymayiz dedi(
cananbasara doktorum kasılmaların oluyor ama acı eşiğin yüksek bunu hissetmiyosun dedi önlem amaçlı serum taktı umarım pozisyonu döner 😕
Muhammedamine cananbasara canım neden dönsün istiyorsun gayet normal şu anda baş aşağı durması . Ama sancıların için birşey diyemicem İnşallah vakti zamanında gelir bebeğin 🤗
cananbasara Muhammedamine küveze alınmasından korkuyorum zor bişey çünkü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
cananbasara Hatunnn inşallah canım ya insan ister istemez tedirgin oluyor ama vakti zamanı ne zamansa olucak yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun
VahideEktirir 33 haftalıkken benmde başıma geldi doğum pozisyonunu almış kanala grmiş bile serum takıldı 1 gece hastanede yatmıştım şuan 36 haftalık oldum hala doğum kanalında bende şu haftayı atlatsam dye bakıyorum 🤦🏼♀️
cananbasara VahideEktirir az kalmış 37 olunca normal zamanında doğmuş gibi olabilirmiş yatış verdi mi doktorun 33 haftada
Slnmlh cananbasara bende 33+3de erken doğum riski ile bi gece yattım iğne serum sonra çıktım ilaçlar verdi kullandım. Şuan 36+4 olduk. Üç gün daha ilaçları içip bırakcam. Kontrolümüz vardı baya baskı yapmaya başlamış benimkide. Sancım bile çıktı bugün. Nst de. Sezaryen günü aldık 2hafta sonraya. İnşallah beklicek bebeğim
cananbasara VahideEktirir inşallah zamanında sağlıkla gelir evde yatış verdi bi süre doktorum bu yüzdende tedirgin oldum biraz
cananbasara Slnmlh ilaç ne içiyosun adalat mı canım inşallah az kalmış haftan bebeğin zamanında gelir
VahideEktirir cananbasara bana yatış vermişti içini rahat tut bak bu zaman kadar geldim inşallah zamanında hayırlı doğumun olur 🙏🏻
Sunu Benim bebişte 28. Haftada doğum pozisyonuna girmişti. 32. Haftada baya aşağı inmiş dedi doktor ciğer geliştirici vuruldum ama şimdi 36. Haftaya giricem hala bi sıkıntı yok merak etme. Ama bol bol dinlen, sol tarafına doğru yat hep. O zaman sıkıntı olmaz endişe etme