• Öneri
  • Yenidoğan alt temizleme için ne kullanmalıyız?

Merhabalara güzel anneler 😍💜💜Yenidoğan bebekte altını temizlemek için yenidoğan ıslak mendil mi kullandınız yoksa alt temizleme pamuğu mu? Alt temizleme pamuğu kullandıysanız nasıl kullandınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız💜😍

leylanne ben e bebekteki pamuklardan kullandım hep . Dışarıda acil durumlarda yenidoğan ıslak mendil tercih ettim

leylanne alt temizleme pamuğu kullandım evde dışarda ıslak mendil kullandım bazense yıkıyorum evde

leylanne pamuk kullandım ılık suyla ıslattım sildim 3 aya yaklaştık şimdilerde sleepynin ıslak mendilini kullanıyorum pişik sorunu yaşamadık hiç

leylanne benim bebeğime ebebekten pamuk almıştım fakat yenidoğan yoğun bakımda ıslak mendil kullanıldı ben de eve gelince öyle başladılar diye devam ettim biraz da açıkçası kolayıma geldi halin yoktu acil sezaryen olmuştum toparlanamadım felan bebeği doyurmak bile çok ağrılı geçiyordu sleepynin yenidoğan ıslak mendilini kullandım. Ara ara pişik oldu genel olarak iyiydi fakat biraz kendime gelince dedim yeter bundan kullanmıcam pamukla silicem aslında havalar güzel olsa direkt yıkayacam ama malesef.
    Şimdi gündüz bi ketıl su kaynatıyorum koyuyorum termosa. Bezini değiştircem zaman bi kaba biraz sıcak biraz soğuk su koyup ılıtıyorum pamukları sokup çıkarıp siliyorum bitiyor. Böyle daha güzel çok şükür pişik durumu felan yok.

leylanne sleepy natural ıslak mendil kullandım 3.5 aylıklar (ikiz) hala daha kullanıyorum çok şükür bi sorun yaşamadım

leylanne İlk 1 ay Temizleme pamugu kullandim sonra üni baby yenidoğan ıslak mendili kullandım

leylanne ıslak mendil kullanılmasını doğru bulmuyorum. İlla silecekseniz pamuk su olsun. Ama ıslak mendil asla.

leylanne oğlum 2 yaşında daha geçen gün kestim ıslak mendil yıkamayı ilk günden beri yıkıyordum

_nigarr24_ kaka yaptığında kakasını silip öylr mi yıkıyorsunuz? Pamuğu kaynar suyla ıslayıp soğuyunca mı kullanıyorsunuz?

leylanne kakasını silmiyorum direkt yıkıyorum. Pamuk su falan kullanmadım hiç ama ılık olması lazım soğuk su bebeği rahatsız eder irkilir

leylanne Sleepy ve babyturco ıslak mendil kullanıyorum beyaz sabunla poposunu yıkıyorum

leylanne ben slepy yeni doğan kullanıyprum ama silmeden önce sıcak suyla yıkıyorum.

İlk 2sinde pamuk kullandım bunu bilmiyorum

leylanne Mustelanın alt temizleme kremi ve alt temizleme kotonu 🌸