smyylcn Senna06 ilk kizimi 40 +5 de dogurdum şimdi ikinci kizima hamileyim 34 haftaligim bakalim ne zaman geleck 😀
Gun32 İlk kızım 40+1 , şuan ikinci kızıma hamileyim 40+5 ☺️ Pazartesiye kadar gelmezse yatış olacak suni sancı ile başlayacak dogum
Ezgikrkl Senna06 Biraz zorlayıcı ama çok güzeldi doğumunuzu yaptıktan sonra herşeyi unutuyorsunuz gerçekten doğum hikayemi yazdım sayfamdan bulabilirsiniz ☺️
Ezgikrkl selinsmother Valla hepsinin ayrı bir zorluğu var evet ilk başlarda ikinci tramesterde bile yoğun mide bulantısı geçirdim üçüncü de zaten artık ne uyku ne rahatlık oluyor e doğuyor doğduktan sonra göğüsleriniz kanaya kanaya gözlerinizden yaş gele gele emziriyorsunuz hele uyku denen birşey kalmıyor yani kısacası cennet annelerin ayağının altındadir cümlesi çok doğru çok zor gerçekten hamilelikte doğurmak da doğurduğun çocuğa bakmakda ☺️
Haptepsut Kızlar erken gelir derlerdi hurafeymiş onu anladım:)) ben de 39+2 nst de sadece iki kez 38-40 aralığı sancı çıktı başka bir şey yok😄😄
Oznur-96 selinsmother hahahaha bu ben Valla aynılarını yaşadım yaşıyorumda 31+3 zamanında gelsin ama gelsin
selinsmother Oznur-96 36+1 oldum Allahıma şükür hamileliği özleyeceğimi hiç düşünmüyorum 😂 bazıları prenses gibi geçiriyor o yüzden özlüyolar bence
piiremsesinannesiii Senna06 38 hafta olduk ara ara kanamam geliyor ama benekte tık yok sancı yok ağrı yok sızı yok ne zaman gelir bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum