Ezgikrkl Senna06 Doğunca da keşke içimde kalsaydı dersiniz 😀ama çok güzel birşey onların kokusu bile bir başka oluyor ben 3 gün önce doğum yaptım 39+4de geldi🥰
selinsmother Ezgikrkl kusmalı,işemeli, mide yanmalı, acilllerde sürünmeli, berbat gebelik geçiren de bunu söyler mi sizce merak ediyorum 🥰
Ezgikrkl selinsmother Valla hepsinin ayrı bir zorluğu var evet ilk başlarda ikinci tramesterde bile yoğun mide bulantısı geçirdim üçüncü de zaten artık ne uyku ne rahatlık oluyor e doğuyor doğduktan sonra göğüsleriniz kanaya kanaya gözlerinizden yaş gele gele emziriyorsunuz hele uyku denen birşey kalmıyor yani kısacası cennet annelerin ayağının altındadir cümlesi çok doğru çok zor gerçekten hamilelikte doğurmak da doğurduğun çocuğa bakmakda ☺️
Oznur-96 selinsmother hahahaha bu ben Valla aynılarını yaşadım yaşıyorumda 31+3 zamanında gelsin ama gelsin
Ezgikrkl Senna06 Biraz zorlayıcı ama çok güzeldi doğumunuzu yaptıktan sonra herşeyi unutuyorsunuz gerçekten doğum hikayemi yazdım sayfamdan bulabilirsiniz ☺️
Simayin_annesi33 Senna06 bugun 40 haftalik oldukk normql dogum bekliyoruz uygulamaya gore bitti gunumuz kiz bebekleri erken gelir diyorlar halk agzinda ama bebege bagli demekki her gün yuregim agzimda artik agirlastikta halsizlik psikolojik yorgunluk farkli modlardayim her gecen gun 😆
Senna06 Simayin_annesi33 Simayin_annesi33 Rabbim bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊🌸💕
09-11-22 Ayyy maşallah ben kızlar erken doğuyor diye biliyordum ama hep 40 larda doğumlar olmuş bizim daha coook var desene 23+1 🙈😍🧿
yagmur089 323832 kilosu nasldi kuvezde kaliyormu aceba cok merk ediyorum bazen benimde cok bel agrilarim oluyor gelcek gibi hissediyorum