selinsmother Beggg evet çok kilo alanlarda sanıyoruz ki 4 kilo felan doğurucak bi doğuruyolar 2800-3200 yani herkesle aynı 😂
Beggg selinsmother vardı öyle bir tanıdığım 2 aylıkken 6 aylık gebe gibiydi, 6 aylıkken konuştuğumda da daha bebek 1 kilo bile değil ama ben 18 kilo aldım neredeyse demişti😅 sezeryan oldu bir de aldığı kilolar öyle duruyor verir umarım😌
selinsmother Beggg kız bide üstüne emziremeyen tanıdığım var süt olur diye de yemeye ekstra devam etti 😂 valla kaos ya olucak iş değil .
Beggg selinsmother amaç boş boş yemek yemek değil aslında bunu nasıl anlarlar ki. Amaç sağlıklı dengeli beslenmek oldum olası hep dikkat ederim sağlıklı beslenmeye bazen kaçamaklar olsa da dengelemeye çalışırım insanların her şeyden mucize beklemesi çok saçma
selinsmother Beggg aynen katılıyorum bide kendileri kilo alıyor ya ondan çekemiyolar 😂 geçen biri şey diyordu az kilo aldım diye kendinizi övdünüz hadi şimdi gidin felan 😂
cahillesohbetikestim Beggg ilkinde toplamda 7 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitti ikinci de toplamda 5 kilo aldım doğumdan sonra 7 kilo verdim hala da veriyorum 🤣
elaymoms Beggg bakamıyorum valla aşırı halsizlik sürekli uyuma isteği varrr. Pelvik dediğimiz kemiklerim de aşırı ağrıyor hiç bir şey yapasom gelmiyo🥴🥴