efemom_ Beggg bende 20 .haftaya kadar 5 kilo verdim şuan 27 haftaligim hepsini geri aldım 20den sonra birden acikiyor iştah bulantılar geçince bir bardak su icemiyordum ilk aylar
Sena-cy00 Beggg İlk 3 ay fazla birşey yiyememekten ve sürekli istifra etmekten 5-6 kilo vermiştim ama sonra maşallah güzel kilo aldım 😂😂 Doğumdan sonra veririm inşallah tek vaktinde hayırla sağlıkla gelsinler
Beggg selinsmother tam anlamıyla iki kişilik besleniyorlar bence ve çocuktan çok kendilerine yarıyor 😅
selinsmother Beggg evet çok kilo alanlarda sanıyoruz ki 4 kilo felan doğurucak bi doğuruyolar 2800-3200 yani herkesle aynı 😂
Ryryry Beggg bünye değil yiyorlar 😂 28 haftalık hamileyim bebeğin kilosu daha 1 kilo anca oldu. Suyu vs derken maksimum 2 kiloluk ağırlığı var Şuan bende. Kalan tamamen yemekten alınan yağ dokusu ve ödem 😂
Beggg Ryryry evet durmadan yiyorlar sanırım hamilelik psikolojisine girip aman ne olcak öyle de alcaz böyle de alcaz diye düşünüyorlar😅 ama sonrası…
hayalperest2310 Beggg son aylara gelde göreyim seni haftada beş kilo almışlığım oldu 28 haftalığa kadar sadece üç kilo aldım sonrası 16 kilo sen hesap et😂😂😂😂
hayalperest2310 Beggg hiç kafaya takma 19 gün oldu doğum yapalı hepsini verdim 😌😂😂kilo da neymiş bende hep tombilik kalırım diye büyük beden alırdım boşuna almışım