Melekler12 kahvesever__ milletin herşeye karışması moda zaten agizlarin payını ver bidaha soylecek cesaretleri olmasın
kahvesever__ Melekler12 kız birine versen diğeri onu savunup bana yazıyor sanki çeteler mübarek hangi biriyle uğraşacam😂
Melekler12 kahvesever__ linç grubu diye bişey varmış burda 😅😅😅 bazilarida konuşmayı bilmiyor burda ahkam kesiyor gülüyorum 😅😅😅
kahvesever__ Melekler12 valla burda kaç kişiden küfür hakaret yedim sırf cinsiyet tahmini yapıyorum diye
Melekler12 kahvesever__ ne kadar terbiyesizler ya ister yaparsın ister yapmazsın çabası milleti sarmış Allah akıl fikir versin dicemde sonradan vermeyle olmuyor malesef 🤦
kahvesever__ Melekler12 akıl olsa küfür etmezler birde anne olacaklar sen doktor musun nerden anlıyon mal gibi şeyler bille duydum
kahvesever__ Melekler12 öyle yapıyorum canım kimseyi takmamak lazım yoksa hasta olursun 😂saol canım sende anlıyorsun kız sende tahmin yap
Melekler12 kahvesever__ sende sağol aşkım tahmin yaparsam abowwww bırakmazlar 😅😅 az çok kendimce biliyorum yakın arkadaşlarıma yapmistim çıktı bende şaşırdım 😅😅😅😅😅