SevgiKNGR Ben gebeliğin ilk dönemlerinde çok sağlıklı beslenmeye özen gösterdim şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum son haftalardayım ama
Kahvaltı için
Beyaz peynir kibrit kutusu kadar olabilir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta yumurtayı her sabah yemeye dikkat ettim haşlanmış veya omlet olarak ama iyi pişmiş olacak. Zeytin yeşillik roka ya da yeşil biber falan ıkı üç dilim de buğday ekmeği yedim
Ara öğün bir adet portakal ya da başka bir meyve mevsime uygun olabilir fazla meyve de yersen kılo alırsın yanında süt içebilir ya da yoğurt yiyebilirsin
Öğlen evde yemek varsa ev yemeği salata gibi geçiştirdim yine ekmek yedim bir veya iki dilim
Ara öğün de 4 gibi falan ceviz yedim ama iki tam cevizi geçmeyecek şekilde yani dört yarım ceviz yedim yanında bazen kuru incir kuru kayısı falan bir adet ekledim
Akşam da ev yemeği salata çorba şeklinde böyle beslendım genelde ama bazen dışarıdan da yemek zorunda kaldım o zaman da ızgara köfte veya tavuk iyi pişmiş olarak söyledim ya da hamburgerlerin bu yağda kızarması değil de Burger yiyelim falan tarzı yerlerde burgercilerde ızgarada pisenlerden hamburger yedim ara da da pide yedim dışarda yemek zorunda kalınca böyle beslendim ben canım bu şekilde dikkat edebilirsin. Bol bol da su iç tabi