babyasyanil Oglusum5357 inşallah değildir her saat olmuyor ama oldugunda kaşıdığım yerin izi çıkıyor😫 Geçmiş olsun sanada ayyy uyuz daha beter
babyasyanil Haticezk kesinlikle bende tedbir amaçlı gittim bekleyemem kontrolü iyi yapmışsın haber veririm hayırlı haberler alalım🥰
babyasyanil Oglusum5357 ay sonuclarım cıkmıs ama ac tok fark eder mi sabah su ile tiroid ilacımı icmistim
sehrengiz_8 babyasyanil acilde Kadın doğum olmaz ama şöyle eğer değerleriniz yüksek çıkarsa sizi kadın doğum yatış bölümüne alırlar oradan tedavi sürecine başlarlar dahiliye Uzmanı ya da gastro doktoru ile
babyasyanil sehrengiz_8 safra asitlerime bakmamışlar sanırım ya alt ast ggt falan çıkmış safra asidi yok acaba acilde mi bakılmıyor? Bakılan sonuçlarım normalmiş ama doktorum safra asidine göre konuşalım dedi devlet bakmıyosa özelde mi yaptırcam mecbur
sehrengiz_8 babyasyanil devlette bakılmıyor evet canım ama benim alt ast değerlerim de yüksek çıkmıştı alkalen fosfataz da
babyasyanil sehrengiz_8 çok garipmiş bakılmaması gerçekten yarın aç karna safra asiti vereceğim umarım güzel sonuçlar alırım🥰