Gizemgizemm Kızlar avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz ben sevemedim ama bebeğe faydası çokmuş ve kiloda aldırıyormuş o yüzden tüketmek istiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Tusemciiim Gizemgizemm Ben Smoothie yapıyordum yulaflı falan ama avakadodan tiksindim 🙈 Sade yiyemezsen smoothie şeklinde tüket
Songulkosar Gizemgizemm bence en güzel olgunlaşan avakodonun üzerine bir tane limon sıkın sarımsak azıcık tuz sonra bilendirdan geçirin çok lezzetli oluyor
Sibel_72 Olgunlastıktan sonra eziyorum üstüne muz varsa başka meyveler az bişi bal o şekil tüketiyorum güzel oluyor
Papatyamoms Sert ıken yemeye calısırsanız vallahı bıdaha yemek ıstemezsınız parmagınız boyle bastırınca ıcıne gırecek oyle olunca yarısını bı kahvaltıda guketım kızarmıs ekmek peynır avokado surun lımon da mıs yada kasarlı tost ben bu sekılde sevıyorum
MELTEMSU Yumuşama lazim ben peynir ve cevizli tüketiyorum. Sade de yiyebiliyorum biraz limonda sikabilirsinix
Zuzum84 Ben olgun avokado bir güzel eziyorum üstüne az tuz ve limon sıkıyorum bir ekmegin üstüne koyuyorum üstüne beyaz peynir çok güzel oluyo yada çok çok olgun değilse güzel bir salata yapıyorum içine doğruyorum oda süper oluyo🥰
Anne2363 Yumuşak avakadonun üstüne zeytinyağı ve limon dökün. Yanında peynirle yiyin. Ya da peyniride ezip avakadoyla karıştırarak krema gibi yapıp ekmeğe sürerek yiyebilirsiniz
Ozgeccc- Gizemgizemm avakado muz bal kakao bu dört malzemeyi blendırdan çekiyorum dolapta biraz soğutup puding gibi tüketiyorum tadı gerçekten iyi oluyo 🌸
Nurse2018 Gizemgizemm çatalla ezip tuz limon isteğe bağlı sarımsak yapabilirsin çok güzel oluyor tatlı versiyonu yapanlarda var muz ve bal ile tercihine bağlı nasıl seversen
SSuleeN Günaydın ☀️ Ben çeyrek ve yumuşamış avakadoyu kesip öylece atıyorum ağzıma :) Gerekirse suyla yiyorum hemen. Çok yüz göz olmuyorum avakadoyla yoksa midem almıyor 😅
Pnrpnr_ Gizemgizemm hamilelikten önce avokadoyu çok severdiiim.Çatalla ezip bol limon sıkardım püre haline getirirdim kızarmış ekmek üzerine sürerek yerdim çok lezzetli olurdu👌 bulantılarim olduğu zaman yaptığım için tiksindim yiyemiyorum şimdi 😔
Hizligonzales Gizemgizemm zeytinyagi ve limonla tuketebilirsiniz ben hicbir sekilde tuketemedim ama bir deneyin o sekilde