brcn_ynky14 223mom ah bide ben bilsem😅😅 son adet tarihime göre bakiyodular normalde 4 gün fazla çıktı 😅♥️
TubaEraslan Tugce1506 rica ederim evet ondan bende korktum dwdim yeniden mi başlıyor yok sancı bulantı yapar hatta yüksek sancıda kusmanın normal olduğunu söyledi
Sedoscum 33+0 son 49 günüm benimde bayramdan sonra son muayenem sonrasında doguma kadar nst kontrolüne giricem
Simbar Bizde 9+2 olduk mide bulantılarımız çok fazla su içemez durumdayım ve 5 buçuk kilo vermişim 😔ve strese giriyorum bebeğim gelişmez diye
TubaEraslan Simbar hiç girme canım 20.haft2ya kadar 8 9 kilo verdim bebek gayet iyiydi vitamin kullan ama doktorun vermiştir gerçi . Şuan zaten sen üç gün yemek yeme bebeğe zararı olmaz il 12 haftaya kadar
Havvagks Gln0110 keşke bizde o haftaya gelebilsek çok zor geçiyor bişey olacak korkusuyla serklajlıyım 17+5 daha
Gln0110 Havvagks gelirsiniz inşaAllah, Rabbim kolaylaştırsın.. sağlık ve hayırla kucağınıza versin bebişinizi
Nuremses Ygmrblt adet tarıhıme göre 5 haftalıkkem gıttım kese gorunmedı . Bayramda araya girince gıdemedım. Pazartesi gıdecem 6+ 3 teyim reel dönemime göre. Görünür demi kontrole gıttıgımde
Sf07 TubaEraslan çok şükür bi iyiyim ara ara doğum kasılmaları oluyor biran önce bekliyoruz bebişimizi🙏 sizde nasıl durumlar
TubaEraslan Sf07 gece üç kez belden sancı girdi direndim yattım ducak duş yapıp az önce peçeteye çok ksn geldi beklemedeyim 🥺😢 bidaha gelirss gtmem lazım
Nuremses Ygmrblt evet 8 Mart adet tarıhımdi ama doktorum 17 Mart olarak değerlendirecez artık dedi geç döllenme olmuş. Bugün 7+3 teyim ve hastaneden dönüyorum kalp atıslarınıda duydum