TubaEraslan Tugce1506 canım ben bunu sordum doktoruma son Zamanlarda ki miğde bulantısı sancılardan oluyormuş
Tugce1506 TubaEraslan valla sabahları çok kötü oluyorum yaklaştık sona artık ondan demk teşekkür ederim 🤩
Sf07 TubaEraslan çok şükür bi iyiyim ara ara doğum kasılmaları oluyor biran önce bekliyoruz bebişimizi🙏 sizde nasıl durumlar
Ygmrblt Nuremses evet göründü. Başta adet tarihine göre hesaplanmıştı 5+2 de görünmemişti ama 2 hafta kadar fark varmış daha küçük olduğu için görünmemiş
Nuremses Ygmrblt adet tarıhıme göre 5 haftalıkkem gıttım kese gorunmedı . Bayramda araya girince gıdemedım. Pazartesi gıdecem 6+ 3 teyim reel dönemime göre. Görünür demi kontrole gıttıgımde
AsyaCngz55 Burcumommm içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ben eşime bebeğin müjdesini falan hep sürpriz yaptım bu sefer bana da sürpriz olsun istedim
TubaEraslan Tugce1506 rica ederim evet ondan bende korktum dwdim yeniden mi başlıyor yok sancı bulantı yapar hatta yüksek sancıda kusmanın normal olduğunu söyledi
brcn_ynky14 223mom ah bide ben bilsem😅😅 son adet tarihime göre bakiyodular normalde 4 gün fazla çıktı 😅♥️