16+5 olduk🌸
Kaç Haftalıksınız? 🤰
26+5❤️☺️
Ceren_oguz 29+1 olduk 💙
Ceren_oguz 32+4 🥰
Gebeanne45 valla öle ama az kaldı be 😂 😂
Ceren_oguz 19+1 🥰
Ceren_oguz 31+1 olduk çok şükür 💙 o kadar çabuk geçti ki anlatamam şimdiden tekmelerini özleyeceğim aklıma geliyo tadını çıkarın Rabbim sağlık sıhhat versin Insaalh. Hayırlısıyla gelsin mucizelerimiz 🤲🏻🧿
Ceren_oguz 12+6 bugün kontrol vardı ama göstermedi cinsiyeti bayramdan sonra tekrar var
Tam 25 haftalık olduk🦋 Sanki zaman çok hızlı geçiyor ve hiç geçmiyor gibi çok garip.😂
31+5 🙏🤰
Ceren_oguz 30+1 🥦🥰
OzGus yok olmuyor dün nst ye girdim sancı da çıkmıyor. Kıpır kıpır dans ediyo anca keyfi iyi herhalde ☺️
Ceren_oguz 28+ 2 ama ultrasonda 27 +6 4 gün geride bir şey olur mu 😢
Gulsahhh765 erkek ise hemen kendini gösteriyormuş kız ise kendini 16-17 haftada anca erkeklerin üreme organı malum küçükte olsa uzun oldugu için hemen belli oluyprmuş bi influncerdada duymuştum bizimkilerde öyle der hep bakalım hayırlısı inşallah
Gulsahhh765 doktor daha ultrasonda baktı zaten kolu bacağı çok net belliydi bacakları da aralıktı doktorumuz %90 cinsiyet belli gibi ama ikili tarama sonucu için zaten haftaya geleceksiniz o zaman kesin olarak söyleyeyim biraz daha gelişmiş olur sonuçta dedi. Hatta eşim ben bir çıkıntı gördüm erkek gibi geldi bana dedi. Siz ultrasonda gördünüz mü bebeğinizi? Bizimki baya her şeyi netti burnu çenesi ayakları kolları
Ceren_oguz 20+6 🥰🌸