Htcdgrl Kızlar aksam iftar vakti yemek yiyorum 9 10 gibi cay mutlaka tatlı ya da kuruyemis yiyorum gece 12 gibi yatağa giriyorum sanki aclıktan ölüyor gibi midem kazınıyor yemek istemiyorum cok kilo aldım ama dayanamıyorum size de oluyor mu nasıl başa cıkıyosunux bu durumla cünkü ben 12 de yatsam da telefonla oynarken 2 2 bucuğu buluyor uyumam ve o aclıkla uyumak cok zor oluyor böyle kriz anlarında siz neler yapıyorsunuz 🥹
honey Htcdgrl kaç haftalıksınız ? Benm ilk hamileliğim öyleydi, bunda 10+3 olduk ama 3 haftadır çok bulantım var ve önceki hamileliğindeki iştahım yok, ilk hamileliğimde kendimi frenleyerek 20 kilo aldım, 25 i geçerdim eğer biraz tutmasaydım kendimi 😃
Htcdgrl honey 22 haftaya giricez 10 kilo aldım zaten midem inanılmaz genisledi kendimi frenlemek istiyorum ama ne mümkün ramazanla birlikte bi de aksam tatlı yemeye alıstım yemesem cok eksiklik hissediyorum resmen😂
Htcdgrl Melekannee17 seker yüklemesi yaptırıcam zaten sanırım bi daha ki ay suan icn doktor bisey söylemedi ama inanılmaz acıldı istahım :((
defneveannesii_ Htcdgrl Ben de normalde 6-7 gibi akşam yemeği yiyorum. Maksimum 1-2 saat sonra tekrardan acıkıyorum yiyorum tekrar yemek tarzı bir şeyler😁 Daha sonra gece televizyon karşısı atıştırmalığı derken asla kesmiyor ve kendimi yine bir şeyler hazırlayıp yemek yerken buluyorum😂 Eşim şok oluyor iştahıma🙈 Maşallah de diyorum yediğim bebişime yarasın🙈 Bu arada 19+6 olduk çok iyi anlıyorum seni😂😍
Htcdgrl defneveannesii_ maşşallah bize bebişlere şifa olsun😍 vallahi bende öyleym ağzım bos durmuyor normal zamanda da cok az yiyen bi insanım herkes cok şaşırmıyor ama tutamıyorum kendimi 😂
Strawverry Htcdgrl benim ilk gebelik malesef gece yemek yiyorum sürekli ama hala ne yesem diye düşünüyorum 😅
Htcdgrl Strawverry haahha benimde ilk gebeliğim bi öğünü yerken diğer öğünü hayal ediyorum resmen nasıl bi istah bu😂😂
Esranrbal Busel şey bende 14 kilo aldıktan sonra bu kararı aldım ve yemiyorum az evvel sade yoğurt yedim öyle işte 😂😂 kaç haftalıksınız siz
Basak3503 Daha az önce nerden baksan yarım ekmekten fazla sandviç yaptım yedim yattım şimdi yemeseydim keşke diyorum kendime varsa önerisi olan bende dinlerim 😂
Htcdgrl Basak3503 bende öyleyim yiyorum sonra yarım saat vicdan azabı ve saatlerce mide yanması yine bana zarar ama yemesemde olmuyor cok kazınıyor midem 😅😂
Htcdgrl ArvenMom vur gelisine diyosun valla bende değerlendiriyorum ama son aylar önümi göremicem böyle giderse😅🥹
MadameHappy34 Htcdgrl Kişiden kişiye değişiyor galiba.:) yemem gerektiği için yiyorum canım istemiyor özellikle ramazan da hiç istemedi..🥹gece WC ye zor kalkıyorum açlık hiç almayım..😇😂ama bu gece yemeleri kat kat kilo olarak dönüş yapar… Ramazan dan itibaren sahur ile birlikte kesin aldım diye düşünüyorum…🥹38 haftalık 8 kilo almıştım en son,3 hafta önce şimdi durum değişti eminim.
Htcdgrl MadameHappy34 keske benim de öyle olsa ilk aylar normal öğünleri bile zorla yiyordum suan her an öğün yapmak istiyorum hic bos dursun istemiyorum boğazım insallah cabuk geçer bu istahlılık :((
Busel Htcdgrl kiz çok doyurucu oluyor içine granola veya yulaf koyarakta yiyebilirsin hem sağlıklı hem doyurucu oluyor
Busel Esranrbal 38+2yim ben 5 kg aldım sadece. Akşam acikmalarım pek yok ama olunca meyve ve yoğurt hem mideme iyi geliyor hemde sağlıklı 😂