Fik Ezgi0616 hhahaha bende o durumu yaşadım 🤭 erkek erkek dediler erkek düşündüm hep sonra oraya prensesim daldı ve biliyormusun erkek diye düşünüyorum diye her sabah kusuyordum kız olduğunu öğrendikten sonra kusmalarım neredeyse hiç oldu bende acaba bebek trip mi atıyordu da midemi mi tekmeliyordu beni erkek sanırsın demek diye hahahaha
Ezgi0616 Fik hahahaha kıyamam. ben hala sonradan erkek diyecekler diye bekliyorum inşallah öyle bir şey olmaz tabi ama 🙊😁
Azra00 Fik evet hamileyim bizde kız istiyorduk eşimde bende kız bekliyorduk isim bile hazırdı ama oğlumuz olacak daha isim bulamadım kafama yatan erkek ismi bulmak gerçekten zor 22+4 olduk😌
Ezgi0616 Fik 11. Haftamda doktorum küçük bir hanımefendiye benziyor diye tahminde bulunmuştu. Daha sonra Detaylı ultrasona girdim orada kız olduğu netleşti 🙏🏻💘
Fik Azra00 sağlıkla gelsin miniğimiz inşallah annesi bulunur elbet ben erkek olursa aras veya Eymen düşünüyordum kız varmış nasipte ☺️😀 sağlıkla kavuşalım ismiyle gelir elbet 🫂
Tomrisuzan Ezgi0616 1. Övülmüş, övünmüş, senâ edilen şey. Tur-i Sina dağı eteğindeki mukaddes bir vadi. Allah’ın Hz. Musa (as) ile konuştuğu kutsal vadinin ismi, Tuva vadisi. Güzel, güzel kız, güzel Thor. (İskandinav) Kuran’da Taha 12. ve Naziat 16. ayetlerde geçer.
bastet Ezgi0616 benim kızımın ismi Adalia, Adelya diye okunuyor. İbranice anlamı; Tanrı benim sığınağımdır demek. Almanca anlamı ise; Asil olan kişi demek. Eşim türk olmadığı için ve kızım da kanada vatandaşı olduğu için ben bu ismi tercih ettim ama türkler de adelya olarak kullanıyor 😌
Fuhen Ezgi0616 Aişe Hifa koymayı düşünüyorum☺️ Aişe kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmayan güçlü kadın demek Hifa Allah rızası için yaşayan kadın demek ♥️
Araseymen09 Ezgi0616 kızım olsaydı mihra, deniz, güneş isimlerinden birini koyacaktık oğlum olacak Allah’ın izniyle
Aysegulgnc Biz daha küçüğüz ama kız olursa Akça kavin erkek olursa çağ gurur ismini düşünüyoruz fikrimiz değişir mi bilemem ama artık heryerde asel,defne, lina, ismini görmekten sıkıldım