Hilaladgzl Htcdgrl hep aynı şeyi soruyorum ama bana çıkıntı gördüğünü söyledi sanada söylemişmiydi yada gösterdimi canım
Htcdgrl Hilaladgzl banada cıkıntı görüyorum dedi kuzum ama göbek bağıda olabilir suan cok kücük cünkü demisti sakın kıyafet vs alma bi dahaki kontrolü bekle demisti
Adapte34 ArvenMom bana 13. Ve 16. Haftada kız denildi ama hiç inanasım gelmiyo ya anneler hisseder erkek hissediyorum en başından beri sanki detaylı da ya da bi kaç hafta sonra erkek diyeceklermiş gibime geliyo inşallah başıma gelir çok duyuyorum böyle doğumda bile farklı olan
ArvenMom Adapte34 valla ilk günden beridir erkek hissediyordum kıyafet hep öyle baktım ismi belliydi detaylıda kız dediler şok oldum inanamamıştım ama kızım oluyo 🤣🤦🏻♀️
Bebiskosuu Adapte34 inşallah başıma gelir demeyin hayırlısını sağlıklısını isteyin nolur imtihan olmayın 🥲
000 Adapte34 banada kız denildi aynen bende erkek hissediyorum çok bacak arasıda doluydu ayrıca sizin ultrason goruntusundeki bacak arası nasıldı peki
Sevda06_05 Hilaladgzl banada 22 . haftaya kadar erkek dedni hemde iki doktor erkek dedi detayli utrasonda kiz cikti simdi 28 haftaligiz
Hilaladgzl Sevda06_05 canım benim aklımı karıştıran çıkıntı görüyo olması oldu acaba hani çnce erkek diyenlere çıkıntı felanda dedimi
Uduruu Hilaladgzl bana 12 de erkeğe benziyor çıkıntısı var dedi ama bu çıkıntı klitorisde olabilir erken daha dedi 16 da netleşir dedi
Minikkoalam11 Hilaladgzl bn 14 haftalıkken gitmiştim doktor ilk kız dedi sonra yok ya çıkıntı var şuan kesin bişey diyemem dedi çıkıntıyı bnde gördüm bi çıkıntı vardı yani 16 haftalıkken başka doktora gittm kesin erkek dedi pipisini falan da gösterdi hatta bayram sonrası kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Virgohome Hilaladgzl bennn hahaha 6. Ayımda öğrendim kız olduğunu hemde özel hastanede detaylıya girmedim belki girsem belli olurdu çıkıntı var peygamber sünnetli dedi oğlunuz olcak falan dediler 6. Ayımda oğlum nasıl dedim başka doktor tabi bu ne oğlanı kim dedi kız bu dedi ben şok keşke şikayet etseydim
ArvenMom Elis90 söylendi erkek denildi yada göstermiyor arkası dönüktü bacakları kapalı göstermedi detaylıda kesinleşti
Virgohome Hilaladgzl evet bazılarının peygamber sünneti olmuş diyorlar hani sünnet olmasına gerek yokmuş ben baya alışmıştım erkek olduğuna ama içim hep sanki kız bu diyordu bi öğrencilik kız kız hatta pipisini çekti bak burda diye ultrasonda var 😂😂😂 artık nasıl kız dilediysem allahtan cinsiyet değişmiş 🤪
Civcivannesi-38 İyi , tecrübeli doktor ve de bebeğin pozisyonu çok önemli erken dönemde tahminde bulunuyorlar cinsiyet organını görseler böyle yanılmalar olmaz .. insanları meraklandırıyorlar ya ☺️😅neyse ki tatlı meraklar bunlar🥹🥲
Emineqk Bana ilk 13 haftalıkken %90 kız dedi 18 haftalıkken tekrar gittim erkek dedi hatta ultrasonda bile net görüntüsünü çekip verdi. İçimde benimde şüphe var hep kız hissediyorum ve detaylıya girmedim 😥
000 Emineqk sizdeki ultrason görüntüsünde bacak arası nasıldı peki banada kız dediler 13 haftalikken çok merak ediyorum ben hep erkek hissediyordum
Duruyubeklerken 14 te yüksek ihtimali erkek dediler, 16 da kıza benziyor dediler 18 oldu meraktan ölücem ama dönmüyor hala öğrenemedik. Artık detaylıda göreceğiz sanırım 😂