mine3444 Usenmeyin şikayet edin bizim de başımıza gelebilir Bilmeyenler için yaziyorum Hesabın Profilindeki sağ usteki üç noktaya tiklayin Şikayet et Bu hesapla ilgi başka bir şey Başka bir şey Yanilticı ve dolandırıcılık https://instagram.com/atolye.hobim?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ErZeynep Bende dolandırıldım shdjdj ama candy.dekorizem diye sayfa var üçlü mantar zigon sehpa sipariş vermiştim 800 ₺ engellmiş her yerden kocam avukat diye uğraştım valla şikayetçi oldum sizinde haberiniz olsun baya takipçili yorumlu sahte gbi değildi
Busraarabaci Haleyyy ben misskokuluisler sayfasından ınstgramdan sparis verdim.. cok cok ama cok güzel istediğim gibi geldi.. düşünebilirsiniz
ilkimbebee Haleyyy geçmiş olsun canım daha önce böyle bi post açıldı keşke biraz göz gezdirmiş olsaydın bizleri engelledi o sahte hesap 😅
KayraVeAnnesi_06 Haleyyy Secmecemakrome var kesinlikle tavsiye ederim İnstgram ve dolap uygulaması mevcut sizinle whatsapp üzerinden iletişime geçiyor herşeyi sorup Sizinle ilerliyor . Ücreti ürün hazır olup kargoya vereceği zaman gönderiyorsunuz . Fiyatları da piyasaya göre gayet makuldü .
EdaByrc Haleyyy bu sayfa gamzenin atölyesi bunlar dolandırıcı ben yorumları kapamasından şüphelendim sonra burda gördüm dolandırılan arkadaşları mystery_tasarim sayfasında yaptırdım ben instgramdan çok tatlı bir gizem hanım tavsiye ederim
miraninannesi_ Haleyyy onun için instagram dan alacaksın kapıda ödeme olanları tercih ediniz. Bir de ben de yaptırdım çok güzel geldi sayfa ismini verebilirim güvenle yaptırabilirsin
Planetree Haleyyy bütün fotolarını 2 Mart ve 9 Şubat olarak yüklemiş takipçi çok beğeni az mesela bunlara da dikkat etmeye çalışın birde fotolar biZim Balıkesir de Soyhanlar plastik var onların fotoları Nasipten çıkmış diyelim geçmiş olsun
Hazalibis Bu sayfanın dolandırıcı olduğunu çok gördüm, burada çok mağdur olan anne adayları var. Geçmiş olsun.
Ozdbtl Virgohome Instagramda web sitesi olan sayfalardan alışveriş yapmaya calısın. Web sitesi kurmak için ticaret bakanlıgı kaydı vs istiyorlar vergi levhalı vs ve sürekli bakanlık sisteminde kontrolü oluyor e-ticaret firmalarının. Bu şekilde web sitesi Olanlardan alısveris yapabilirsiniz. Diğerlerini de iyi araştırmak gerek. Ben hemen sayfa ismini google yazar şikayet var mı die bakarım