yagmurgunes Ooykuu teşekkür ediyorum başlarda inanılmaz kaşıntıdan başka belirtim yoktu artık çok fazla seviyeye geldiğinde idrar renginde koyuluk vb olmaya başladı
Ooykuu yagmurgunes kaşıdığınız yerde sinek ısırığı gibi noktalar çıkıyormuydu peki benim o şekilde çıkıyor sonra kası kası yara oluyor o noktalar
yagmurgunes babyasyanil kızarıyordu ama ilerledikçe yolarcasına kaşınıyor o yüzden minik minik yaramsı şeyler olmuştu
babyasyanil yagmurgunes bende süphelendim simdi el üstlerim ensem falan kaşınıyor ama deli gibi değil kötü bişey değildir inşallah 😒 hayırlı olsun sizede😘
Ooykuu papatyaseveranne anladım çok geçmiş olsun belirtilerimiz benziyor sadece benim ki her gece başlıyor çok kötü bir durum umarım kötü birsey değildir 😕
Zynp13- Ooykuu Bende kolestazim Dediğiniz gibi çok ufak sivilcelerim çıktı üstünü kasidikca ufacik yara oluyor İlaç kullanıyorum Değerlerim yüksek değildi ve istenilen aralığa düştü Yine de 37 haftamda bebeğim alinacak
yagmurgunes Yazmelegi_ stres yapmayın lütfen vücudun tek yerinde olanlar çatlak kaşıntısıdır bence, yine de kontrol ettirmekte fayda var
Dark Yazmelegi_ siz çatlıyorsunuz büyük ihtimal genelde el bacak ve karında başlıyor. Rutin olarak kan veriyorsanız korkmayın
yagmurgunes papatyaseveranne benim vücudumda hiçbir şey cıkmadı kuru kuru kaşınıyordu sadece. El ayakta başladı ama ilerledikçe bütün vücuda yayıldı. Özellikle geceleri çok kötü oluyordu son günler sadece 1 saat falan uyuyabiliyordum
yagmurgunes Simyaci lütfen karaciğer enzimlerine ve safra asitinizd baktırın. Sürekli duş alıp sonra nemlendirici sürmek iyi gelmişti bana. Bebek yağı da sürüyordum
Yorgn yagmurgunes cok geçmiş olsun size de kesinlikle size katılıyorum. ben de ilk oğlumu acil sezeryanla kucağıma aldım ve kakasini da yapmisti yani saliselerle kurtulmuşuz
Ooykuu Zynp13- şüphelendim şimdi ama umarım öyle değildir normalde değerlerim geçen ay gayet normaldi yüksek değildi ama bu ay henüz yapmadım pazartesi yaparım o halde kendiliğinden mi düzeldi değerleriniz