elaymoms ay bende vücuduma güvenmiyordum geçen gün hatta burda post açmıştım normal korkusu vs diye sanırım herk3s sıkıntı yoksa normal daha sağlıklı.vs dedi sonrasında youtubeden vlog vs izledim iyi geldi aslında ben normal doğum istiyorum tabiki ama cildime güvenmiyorum 3 sebep var 1 bel.kaslarim zayıfmış ara ara bel agrım oluyor takılıp kalıyorum 2 birleşmesinde kabız olmuştum sanırım.biraz fazla zorladım afedersiniz o yüzden uyluk kemiğinin hemen altında ufak bir çatlağın oluştu kantaron falan sürmüştüm geçmişti ama ordan anlamıştım cildinin ne kadar esnek olduğunu 3 de normal doğum sonrası vajinal genişleme sarkma vs bu sebeplerden dolayı sezeryan istiyordum keyfi yani tamamen ama dediğim gibi vlog vs izleyince vazgcetim sezeryan müdahale şeklî gerçektende sıkıntı olmicaksa yoksa normal doğum olmalı ve kadın vücudu ona göre yaratılmış bu sarkma olayi falanda tam tersj oluyormus cogunkiside ama dikisten kaynakli sanirim dha dar oluan varmis ve vajina toparlaniyormus normale donuyormus ama daha hala tam emin değilim ki son haftalarda belli olur o bebeğin de nasıl geleceği önemli çünkü çatı muayenesinde falan doktorlar tekrar görüştüğümüzde karar veririz diye düşünüyorum daha 17 haftadayız doğum eylül sonu gibi bakalım hayırlısı sağlıkla alırız InşAllah hepimizi bebişlerimizi kucağımıza 🥰🥰🙏🙏