nur34_ Gebeanne45 39+2deyz cati muanesi oldum bugun normalle bekliyoruz catidan sonra genelde herkeste leke gorunurdu bekliyorum sabahtndr hic kahve lekelnme bile olmadi
Gebeanne45 nur34_ ayyyy yolum sonuna gelmişsin ne güzel kuzum ya 33 teyim ama gel bana sor sanki 40 haftalığım
Minisanne12 Gebeanne45 Ara ara adet sancısı gibi ağrılar Çatı ağrısı Yürümekte zorlanma Sağa sola dönmekte zorlanma Kasılmalar Mide yanmaları Simdilik aklıma gelenler bunlar. Belirti var gelen yok🥲
ilzannliy Minisanne12 33 haftalığız ve bunların hepsi var doğuruyor muyum 😂😂😂 ay şaka maka çatı ağrısı böyle arada gelip gidiyor ama vakit erken korkuyorum açılma olur mu şimdiden
nur34_ Busel hicmi olmadi normlde catidan sonra leke gormeyeni hemen hemen hic gormedim bekledim yani gormeyi sen neden iki defa oldun cmm
Minisanne12 ilzannliy bende o haftalardan beri ağrı var ama gelen giden yok 🤭. Onca agriya rağmen sadece 2 cm açılmam var🥲
Busel nur34_ yok hiç olmadı ilk uygunmu diye baktı bugünde biraz ağrım var dedim açılma vs varmi diye baktı
ilzannliy Minisanne12 yeni yeni oluyor böyle içimde kısa süreli ağrılar ama ne bileyim bazısı diyor 1 cm 2 cm açıklıkla 1 ay dolandım diye 😂 ilk gebelik olunca soruyorum valla hayırlısı olsun inşallah canım vaktinde sağlıkla gelsinler
uyanancirkiin Gebeanne45 ilkini 40+6da ikincisini 39+0da yaptım. Belli olmuyor yani canları nasıl isterse o zaman geliyorlar 🤣🤣
Minisanne12 ilzannliy 1 2 cm bisey olmaz ama 4 olursa o zaman biseyler geliyor demektir🤭. Benimde ilk gebelik ilzannliy valla hayırlısı olsun inşallah canım vaktinde sağlıkla gelsinler Aminn🌸
Gebeanne45 ilzannliy ayyy napıcaz ya bende 33 haftalığım bir gram bişey yok sadece karnım sertleşiyor oda yemek yiyince sancı falan nasıl oluyor hiç bilmiyorum