Tubatgn Önce hipp ile başladım. Ama bebeğimin doymadığını fark ettim. Sma’ya geçtim. Sma sanki çok gaz yaptı gibi. Bebelac gold denemeyi düşünüyorum. Bebelac kullanan anneler yorumlarınızı bekliyorum. Birde sürekli mama değişimi sorun yaratır mı acaba?
Meryemiss Tubatgn hayır sorun yaratmaz her bebeğe her mama yaramıyor hatta bir sorun olursa gaz sancı vs doktorlar bile mama değişimini öneriyor sonuçta onlarda küçük insan bizler gbi rahatsız olabiliyorlar☺️
bebeklerimveben_ Tubatgn bütün mamaları denemiş Bi anne olarak diyorum ki kesinlikle bebelac hem gazını kolay çıkarıyor hem kilo aldırır hemde büyük tuvaletini rahat yapar
Melekoz Tubatgn valla ben onu kullanıyorum Bebelac goldu kullanıyorum memnunuz benim de kullanmadığım mama kalmadı emin olun bize de hipp çok gaz yaptı ve Aptamil de çok gaz yaptı şimdi gaz sorunu kalmadı tabiki ama Bebelac iyi bence ama her çocuk bir değil bi deneyin derim duruma göre gene bakarsınız
Meryemiss Tubatgn evet maalesef ilk kızımda kısa bir süre meme reddi yaşadık bu süreçte mama takviyesi yaptım kısa süreli bu süre zarfında bende bu süreçten geçmiş olsarak doktora bile götürmüştüm doktorun bana vermiş olduğu bilgiyi size yansıttım
bebeklerimveben_ Tubatgn kesinlikle kızım 14 aylık oldu şimdi klasik olanı alıyorum zaten gece yatarken içiyor
Tubatgn Yagmurrr98 Sarılık olduk o zaman hipp verdim kilo alımı yavaştı sindirimi çok hızlı bir mama ve duygun durmuyor
Deletedmom_85 Tubatgn Benim yeğenimde hipp kullanıyor ve hiç doymuyor çocuk kardeşimi de emiyor aynı zamanda. Bu açıdan hiç düşünmemiştik gerçekten mama kaynaklı doymuyor olabilir mi acaba? Söyliyim o da değiştirsin olmadı kuzu
Tubatgn Yagmurrr98 Şu an sma kullanıyorum kontrolü bayram sonrası bundan 15 gün önce ki kilosu iyiydi ama şu an kabızlık sorunu var ondan dolayı değiştiricem mamayı
Yagmurrr98 Tubatgn Benim bebeğimde şuan beslenme reddi var mamayla alakası olabilir mi şuan düşündürdu
Tubatgn Deletedmom_85 Kuzum hipp mamayı hortum gibi çekiyordu inan doymadığını fark edip hemen değiştirdim. Bence kardeşinde değiştirsin.
Deletedmom_85 Tubatgn Evet ya sen söylene kadar hiç düşünmedim. Biberonun başını yicek derecesinde çekiyodu yeğenim de. 120cc yapıyorlardı doymuyodu ağlıyodu yine de. Söylyim olmadı aslında gaz ve sindirim açısından harika bir mama bence. Ama doygunluk hissi vermemesi kötü işte kuzum Şimdi ne kullanıyor paşa bey? Nasıl gidiyor yeni mamayla
Tubatgn Deletedmom_85 Kuzum ben 30 cc veriyordum hippte doktor 30 cc ver senide emiyor demişti. Benim sütüm zaten az geliyor 30 cc de yetmiyordu. Hemen değiştirdim. Sma optipro aldım kabızlık yaptı. Comforta geçtim. Şimdi aynı sorun bunda da oldu gibi. Birde bebelac denicem 🥺
Tubatgn Melekoz Çok doğru her çocuk bir olmuyor. Gaz damlalarında da aynı problemi yaşadım. Herkese iyi gelen bize iyi gelmedi. Bakalım bebelac nasıl gelecek 🙏
2oglusannesi Tubatgn hipp gerçekten doyurmuyor yaa.. Benim bebegime tüm mamalar gaz yaptı bende çok denedim.. Aptamili ısrarla hic denememiştm siz denedinizmi?