3babymom meryy2615 ya iki seçenek var zaten ya kız ya erkek Birini söylüyorlar yaptıkları bişey yok buraya atın iste bakalım 🤣
ikibebeanasi meryy2615 cinsiyet_tahmini_kesin bende yanıldı bi de en pahalısı oydu yani ona baktırdım asla tutmadı 4 ay oluyo baktıralı
HTSY-3535 Ben yaptırdım melek ile arzuma daha cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olcak doğru çıkarsa yazarım inşallah 🙏🏻 arzum 30 TL melek 70 TL istedi meraktan yaptırdım ama oğlumu bilmişti arzum
Bbbsr Bende cinsşyet tahmini kesinle cinsiyet tahmini meleke baktırdım ikiside farklı söyledi bakalım hangisi cıkıcak 😄
HTSY-3535 meryy2615 evet canım ikiside erkek dedi . 20 haftalık Ken kız dedi doktor 23 haftalıkken de başka doktor erkek dediler bayramdan sonra netleşir artık diye düşünüyorum
Gizotto esmerella37 merhaba benimkine de bakar mısınız rica etsem? Bugün doktorumuz 6+4 olduğumuzu söyledi. https://www.hizliresim.com/1ptyzsv
Meleyke123 Kızlar bende onun yöntemi var son regıl tarihinizi söyleyin bide yaşınızı ama hamile kaldığınız an o ilk ay kaç yaşınız vardı
Adapte34 Meleyke123 bende bu yöntemlede erkek çıkmıştı Çin takviminde erkek çıkmıştı herkes erkek dedi tahmin edenler arkadaşlar falan ama doktor kız dedi 😂
Rena98 Meleyke123 canım lütfen benide tahmın edermısın 20.03.1998 Son regl 24.02.2023 martın 20 si 25 yasım tam oldu martın 27 sıde hamıle oldugumu oyrendım yanı 24 yasımdayken gebe kalmıs oluyorum