Atmacabebek Minikmucizemiz_ bende şuanda 33 hafta olduk geçen hafta gittiğim de 32 hafta da 2600 dedi Dr azmi cokmu kızlar 3. Sezeryan bu arada
barlaseymahasan Kardelenalya benim de 32+0 da 2035 dı 😇 haftaya tekrar gidicez bakalım ne kadar olmuş 😅
ozgshnn-2 Kardelenalya kusura bakmayın lütfen.. Doktorunuz bebek zayıf falan dedi mi? normal mıymış yoksa
Tanembebek5 Crescent96 maşallah benim de 32 +2 de 2500 gr iri bir bebek dedi erken doğum olabilir yediklerine dikkat et dedi. 2 hafta ilerdeymiş. 34+2 de tekrar gidicem. Size bir sey dedi mi kilosu ile ilgili?
Tanembebek5 Atmacabebek bana da 2500 gr dedi iri bir bebek dedi erken doğum olabilir yediklerine dikkat et dedi sadece. Endişelendim açıkcası 🤕
AdinsMom Tanembebek5 bana da iti bebek her an hazırlan dedi normalde 15gün sonra sezaryenimiz var ama erken gelebilir dedi kilosu 3 hafta öndeymiş iri bebek dedi beklemeyebilir dedi bana da 35+4 3225gr 50cm
Crescent96 Tanembebek5 evet benimkide öyle yediklerime dikkat ediyorum canım açlık tokluk şeker ölçüyorum ayrıca..
Kardelentrkylmz Tanembebek5 benimde öyle 31. Haftada gittim 2100 gramdı 2 hafta önde dedi bende haftaya tekrar gidicem iri bebek normal doğuramazsın az ye çok kilo alıyosun va bir dünya şey söyleyip korkuttu beni sanki dünyanın sonu sadece normal doğum zorunluymuş gibi davranıyo amacı ney anlamadım
Kardelenalya barlaseymahasan bende haftaya çarşamba gidecem 35 de merak ediyorum bende ne kadar olmus her sabah tahin pekmez ceviz bal kaymak havuc muz kasar yiyorum
barlaseymahasan Kardelenalya ben normal beslenmeme devam ediyorum doktor herşey yolunda ve normal dedi bi de aşırı kilolu olursa sezeryan olma riski yüksek diyorlar ya ondan da korkmuyor değilim tabi bebiş nasıl gelmek ister orası ona kalmış ama olsun,😂
Tanembebek5 AdinsMom maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🧿🙏 32 de kilosu kaçtı acaba? Ben de pazartesi tekrar nts ye gidicem 34+2 olucam o zaman çok kilo alsın da istemiyorum ama inşallah 38 i görürüz 🤕