Yıllardır lazere gidiyorum, tüylerim bitmese de bitme noktasına gelmişti. Şimdi hamilelikle birlikte tüylerim coştu, epilatörle alayım dedim ama artmaya devam ettiler. Kol ve bacakta idare ederim ama özel bölge temizliğinde zorlanmaya başladım. Sadece genital için lazere gitsem ne olur ki? Zaten 5 dk ya sürüyor ya sürmüyor, hızlıca yaptırsam bebeğime zararı olur mu? 😔

Pinklove çok üşeniyorum yaa… Kuaföre ağdaya gitsem uzun sürüyor ve çok utanıyorum. Lazerde hemencecik bitiyordu, müthiş rahatlıktı… Millet yiyecek aşerir ben lazer aşeriyorum resmen 🤣

Busraakay_26 kafaya koymadım yahu, şeytan dürtüyor sadece 😬 sizden gaz alsaydım doktoruma soracaktım ama artık sormama gerek kalmadı. Doğumu bekleyeceğim mecbur 🫠

Tamam tamam vurmayın artık, meseleyi anladım 🤣 bebeğim için sabredeceğim ne yapayım artık

Kediler kiz kardeşim güzellik uzmani bende yillarca gittim bizzati kardesim lazerimden cilt bakimima ilgilendi ama hamile kalinca direk kestik lazeride cilt bakiminida yapmak isterseniz illaki güzellik merkezleri kağıt imzalatip yapiyor gerek yok agdaya gidiyorum basladigim noktaya geri döndüm yani mahmut abi gibi gezmektense her seyi başa sarmayi kabul ettim 😅 avm lerde güvenlik şeridinden bile geçmiyor röntgene alinmiyoruz bunu düşünerek lazerin tehlikesini siz hesap edin 😅