34+2 olduk biz teyzeleri☺️ Dün kontrolümüz vardı, kilosu normale göre düşük çıktı, 1900 müş. Şuan 32-33 hafta sınırında görünüyor. Beslenmenizi ne şekilde yapıyorsunuz kızlar? İnanın dünden beri ağlamaktan helak oldum daha bebeğim doğmadan yetersiz kalıyorum ona karşı🙈😭 ayrıca devlet hastanesindeki çalışanlar gerçekten çok duygusuz ve düşüncesiz. Doktor muayenede bir anda gelişim geriliği var bu çocukta dedi,detaylıya yönlendirdi. Orda da 33. Hafta sınırında görünüyor gelişimi. Muayene esnasında eşimi de almıyorlar içeri zaten. Ya böyle bir saçmalık mı olur Allah aşkına. Öcü gibi bakıyorlar resmen eşlere, onların da hakkı değil mi bebeklerinin gelişimini görmek?! Yani ne zaman kontrole gitsem hep bi olumsuzlukla karşılaşıyorum. Trabzondaki sistemsiz sistem böyle işliyor işte.😒
Kızlar siz beslenmenizi ne şekilde yapıyorsunuz? Bugün itibarı ile protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Doktorun verdiği ekstra vitaminleri falan kullanıyorum zaten. Nst de sancım da çıkmadı, gebeliğin başından beri sürekli iltihaplı akıntım oluyor. Her ay 1 kutu Fitil kullanıyorum ama bi gelişme olmuyor. Şimdi yine tedaviye başladık, yok mu bunun başka bir tedavisi, herhangi bir testi falan? Daha önce başından geçen tecrübeli anneler daha iyi bilir. Benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim bayağı🙈
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..