sehrengiz_8 Elifkskl benim de 9 günlük bir gecikmede 404 idi sizinki bana nazaran baya bir geç döllenme
avakadominigi sehrengiz_8 kesinlikle doktorun haftaya yolk sac göremezse hemen kürtaj olma 9.haftaya kadar bekle çünkü geç döllenme ise o haftalarda yeni oluşumunu tamamlayacak ve bunu yaşayan birçok kişi var
avakadominigi sehrengiz_8 Birde yeni doktor bul çünkü cihazlar o kadar fark ettiriyor ki bide haftayada gidersen vajinalultrasonla bakılmasını iste çünkü karına göre biraz daha önden gösterir durumu
sehrengiz_8 avakadominigi bu seferki de vajinal bakıldı canım zaten doktorumun kendisi önce bir baktırın oradaki hekim arkadaşlara ben gelmeden asla müdahalede bulunulmasın dedi. Kendisi üniversite hastanesinin perinatoloji bölümünden sorumlu.
avakadominigi sehrengiz_8 ben 6+2 de gittim kesem var yolk sacda yeni oluşmuştu ama bebek ve kalp atışı yoktu 15 gün sonra tekrar gittim şuan 8.haftam bebeğimide kalp atışını da gördüm şuan erken acele etme ki zaten geç döllenmen olmuştur yani yolk sac bi sonraki randevunda görüceksin
sehrengiz_8 avakadominigi inşaAllah temennim o yönde çok şükür 14 aylık bir evladım var ama yaşıma oranla da yumurta rezerv azlığım var 30 yaşındayım 50 li yaşlardaki rezervim var o yüzden doktorum da ara vermeden hemen ikinci gebeliği düşün çok geç olabilir senin için demişti nasipte varsa olur artık yapacak bir şey yok
avakadominigi PrensinibekleyenAnnee Genel olarak Hamilelik kesesi 5.-7.hafta Yolk sac 6.-8.hafta Embriyo 6.-9. Hafta Kalp atışı 6.-9.hafta
avakadominigi sehrengiz_8 Genel olarak Hamilelik kesesi 5.-7.hafta Yolk sac 6.-8.hafta Embriyo 6.-9. Hafta Kalp atışı 6.-9.hafta
Hasret5506 sehrengiz_8 caım inan bazı doktorlar kendini çok bişi sanıyor ben daha yeni hamileyim çok yeni 1 aylık bile değil bana dediki ben seni gebe. Olarak bile daha saymam dedi niye geldi ki 15 gün sorna gelseydin ya dedi bu kadar model bozan yani bilmiyorum yaa bugün doktorumu değiştirdim başkasına gidicem 15 gün sorna rahim duvarı kalınlaşmış dedi yanındaki ebe kendini hazırlıyor muş kese sanırım
sehrengiz_8 Hasret5506 canım hekimim hiç öyle biri değil kendisine güvenirim. Buradaki sayılı hekimlerden biri bilgi ve tecrübesi çok Allah razı olsun ilk gebeliğimde de çok yardımcı oldu kendisi
Rumismomm sehrengiz_8 merhaba ben de boş gebelik geçirdim. 10 haftaya kadar bekledim kese hala boştu. Sonra sancı başladı zaten evde kendi kendime düşürdüm. Çok şükür parça da kalmadı. Ama kürtaj işlemi genel anesteziyle oluyor. Öbür türlü acıya katlanamazsınız. İnşallah geç döllenmedir
sehrengiz_8 Rumismomm aynen doktorum da öyle söyledi kürtaj yapalım diğeri çok sancılı ve zor bir süreç dedi ama emzirdiğim için de kararsız kaldım
Umut_aras Bende aynı durumdayım 6+6 haftalık hamileyim doktor endişe etme sakın haftaya tekrar gel dedi ama ben umudum kaybettim kese orantılı bir şekilde büyüyor ama bebiş göremedik içinde ağlamaktan bir hal oldum . Haftaya da görmezsem kesin boş kese dedi .
avakadominigi Umut_aras 6+4 de bende göremedim 2 hafta sonra randevu verdi bugün gördüm çok şükür daha normal acele etme
sehrengiz_8 Umut_aras hakkımızda hayırlısı olsun evet gördüm sizin postunuza da yazdım bakalım zamanla ne olacak görelim
anneoluyoruuumm16 sehrengiz_8 belki geç döllenmedir. 7+2 biliyorduk biz sata göre doktor ultrasonda 6+1 gördü. Biraz daha bekleyin bence. 6+1 den önce kese görmeye filan gitmemiştim. O gün gittiğimizde kalp atışı bile aldık şükür
sehrengiz_8 anneoluyoruuumm16 ben gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım bundan dolayı kalp atışı var ise kan sulandırıcıya başlayalım diye gitmiştik ama yolk bile gözükmedi