Arkadaşlar ben bugün bi sabah hissettim daha yok cidden korkuyorum bazen kendimi de teskin ediyorum küçğk daha falan
23 haftalık bebeğin hareketlerini günde kaç kez hissediyorsunuz
Aksam daha sık olmakla birlikte gun icinde uc dort kez en az hissediyorum ama herkesin yapisi bir olmayabilir icinde bulundugumuz haftalarda duzenli hareket beklememek gerekiyor sanirim oyle bi yazi okumustum
Öyle oluyor zaten o haftalarda. Hatta bi gün çok hissedip bi kaç gün hiç hissetmediğin bile oluyor. Ben yeni 28 haftalık oldum son bi haftadır biraz daha düzene girdi diyebilirim. Pozisyonu kilosu felan çok etkiliyor hissetme durumunu. Endişelenmenize gerek yok bence 😊
Misculi var ya içimi ferahlattın desem Allah bir değil bin kere razı olsun bide kilolu hamile kaldım onunda belki etkisi var ve gün içinde hiç oturup dinlenemiyorum da
adygepsase dime bende diyorum hani küçük uyuyor
bebeklerimveben_ 21 haftalığım daha hiç hissetmedim ben
bebeklerimveben_ öyle oluyor insan ya o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bi gün bi saat boyunca mutfağın yerinde sırt üstü uzanıp karnımı dinlemiştim kaşık kaşık çikolata yiyerek 😅 işin kötüsü yine de hissetmemiştim 😅😅 acemilik, ilk annelik, tecrübesizlik adına ne dersen de işte ama gelip geçecek günler bunlar.. kendimize böyle zehir etmesek işte ama elinde değil insanın 😊
gl12cn34 ilk se normal
Misculi benim de 2. Hatta bunı doktoruma dedim kızımın adı Sena Sena yı da tam anlamı ile 24 de hissetmişsin diyo of içim nasıl sıkıldı bak yşne vişne suyu içtim hani etsin diye ama kızımı sallıyorum çocuk da sallanıyor içerde diyorum bi yandan
bebeklerimveben_ gel yer degiselim mi 😂😂 ben 22+3 karnımın içinde iç savaş çıkıyor maşallah diyelim nazar değmesin 🧿 birde kasıklarımda ayakları başı aşağıda alttan firliyacak gbi bazen genellikle gündüz uyuyor iş yaptgm için ama gece yatağa girince veya babası elini koyunca veriyor tekmeyi bugün birazda ultrosan da çok bastirdilar cnku hep uyuyordu başını ayaklarına vermiş ben ne yaptım der gbi 😂😂 sesi hiç çıkmıyor arada sırada ben korkmym diye vurup gidiyor ablamiz böyle değildi 6 sene geçti tabi aradan her çocuk bir değil her hamilelikte bir olmuyormus bunu anladım 😂