Freckles muziceanne_ çünkü prilam iştahsızlık ve uyku yapıyor bu da halsizliğe neden oluyor ama gene de bulantıdan iyidir ben de kullanıyorum yemek yiyemiyorum ama en azından kusmuyorum
Dygdmr Freckles evet gerçekten kusmaktan iyidir dün ilk defa kustum mahvoldum o yüzden yeterli gelmiyo dedi doktor ama zofer gibi bi ilacın etkilerini okuyuncada mide bulantısı çekeyim daha iyi dedim
Rabis0446 Dygdmr ya maşallah benim görümcemin de aşılama oldu 12 gün olmuştu henüz adetine de 4 5 gün var daha 337 çıktı ikiz gebelik mi acaba doktor çok yüksek demiş 🤷🏼♀️
Dygdmr Rabis0446 çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ben hiç anlamıyorum değerlerden sadece kesinleşsin diye kan testi yapmıştım ☺️
Mochi Freckles progestan fitil kullanıyorum bende bahsedilen ilaç bu değilmiş galiba iğne olan farklı bir marka yasaklandı diye biliyorum bir dr un bununla ilgili videosunu izlemiştim
Freckles Mochi etken maddesi hepsinin aynı canım benim bahsettiğim ilaç evet Proluton ampül. Ama hepsi progesteron hormonu o yüzden bilmiyorum inşallah toplanmaz.