Zeynep1601 Ayse_guney bizde 22+4 üz ama bize doktorumuz söylemiyor sezeryan mi normal mi diye siz kendiniz mi istediniz
semihalimom Eksijelibon bende 20 haftalığım haftaya Perşembe detaylı ultrason randevum var heyecanla bekliyorum 🩷
35_tecrube Bende 21+6 oldum persembe benimde detaylim vardı kilosu 480 boyu 29 cm dedi doktor gayet güzel sağlığı yerinde dedi tek sorun bebek aşağıda dedi bir sorun olurmu aceba resmen tekmeleri bacaklarımda hissediyorum🧿🧿🧿
ayse_1960 35_tecrube aynen benimkide aşağıda cikarmi yukarı dedim çıkar dedi ama bende rahim kisaligida var takipliyim 1 haftada bir progesteron kullanıyorum rahim kisaligin yoksa bişey olmaz
damila Ayse_guney doktor bana tahmini doğum tarihi 25 ağustos dedi bende 22 haftalığım niye siz erken doğum yapıyorsunuz
Ozlemdemir damlaguneyerii kuyruk sokumu ağrısı ilk geneligimde de simdikinde de oluyor anlamıyorum nedenini böbrek agirisi da aynı şekilde iki gebeligimde de olmuştu doktora gittiğimde hep unutuyorum
nrkrkc 20+5 olduk bizde çok şiddetli kuyruk sokumu sırt bel ağrısı var. Artık yürüyünce nefes nefese kalmaya başladım
Ayse_guney Ao526- amin amin inşallah evet 3 hamileliğim sanki ilk okadar heyecanlıyım ki hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Ao526- Ayse_guney Amiiin amiiin inşallah 😍 Her bebiş farklı heyecan 🙈 her birinin huyu suyu farklı 😍 ilkmiş gibi heyecan yaşamak çok güzel bence 😍😍
Merveaygul 22 haftalığız dün detaylıya girdik çok şükür hiçbi sorun çıkmadı bebişte sadece plesantada ufak ufak kanamalar izledim takibi yapılacak dedi bi sorun yaratırım başına gelen varmı böyle bi durum