Yzctgb Svgi06 nasıl yani bana hoca dedi ki tek yumurta ikizleri bunlar tek kese içinde tek plasenta tek kordon 2 bebek 🥹 birinin kalp atışı normal diğeri yavaş dedi 10 gün sonraya randevu verdi . Kalbi yavaş atanı büyük ihtimalle kaybedeceğiz dedi .. diğeri de riskli dedi .. ben bilmiyorum ki benimki ne hoca sadece bunları dedi
Svgi06 Yzctgb Biri ölürse digeride ölüyor diye biliyorum perinatoloji takipli degilmisin ben iki ayrı doktora gidiyorum tek doktorla kalma derim
MelikeYavuz Yzctgb Hiiç üzülmeyin, benimde 7.haftada zar yok denildi o kadar olumsuz şeyler söylediler kiii. Ama perinatoloji bölümüne bir gittim, umut doldum. Perinatoloğa gidin, cihazları daha detaylı gösteriyor
_mmmmellek Yzctgb ah kuzum hangi doktor ikiz için güzel konuşuyor ki sadece moral bozmak bana neler neler dediler tek yumurta rislki erken doğarlar yaşamazlar kiloları çok az olur vs ama ben ne haptım hiç kimseui takmaydım hamileliğim tatını çıkardım 37 haftada ikisindede sağ salim 3 kg biri 2.600 birine kavuşdum inşallah sana moral olmuşdur bu💓 salıkla kavuş yavurlarına
Yzctgb _mmmmellek çok teşekkür ederim ağlıyorum şuan 🥹🥹🥹 inşallah hepimizin isteyen herkesin sizinki gibi olur ❤️ Allah ım analı babalı büyütsün sizinkileri de
Hatun_tuncer23 Svgi06 merhabalar bende 3 üz gebeyim 2 tanesi tek yumurta ikizi nasıl gidiyor ileriki haftalarda kan alışverişi sıkıntısı oluyor denildi öyle bir durumla karşılaştıniz mi ben 13 +4 um
Svgi06 Hatun_tuncer23 Olmadı çok şükür aynı gidiyorlar şuan için doktorlar bütün risklerden bahsetti evet ama ben umursamıyorum çok sakin ve rahat olmakta fayda var bebeklerde annenin stresinden etkileniyor çünkü
Yzctgb Svgi06 ya benim kendi doktorum tek yumurta ikizi bu dedi 8. Haftada gel dedi ben aynı gün başka doktora gittim o dediğim şeyleri söyledi . Perinatoloji falan demediler hiç bana
Svgi06 Yzctgb İyi bir perinatoloji doktoru bul bence ikiz gebelikler riskli gebelige giriyor çünkü normal kadın dogum doktorunun işi degilki perinatoloji ayrıntılı bakar evet riskleri var ama normal dogan yaşıyan bebek de cok fazla var