Eluf ilkimbebee perşembeye gidcem bakalm açıktır inşallah kadın doğum.. gecen hafta gittm 34 haftalikken 2.400grm
ilkimbebee Eluf bayram değil açıktır büyük ihtimalle gitmeden arayıp öğrenebilirsin maşallah kilosu haftasına göre iyi miniğin cinsiyeti ne
smy_cyln ilkimbebee Normalde bazı doktorlar doğum anında yapıyor Benimki 37 de yapacağım deyince tereddüt de kaldım
Yorgunumda01 ilkimbebee 35+2 yiz bizde kendimi pek kilolu hissetmiyorum ya tabi ki hareketlerim kısıtlandı ama şyiyim ya 57 ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum boydan herhalde çok kilolu görünmüyorum 36 haftalık olunca sezaryen günü alacağım hayırlısıyla inşallah
ilkimbebee Yorgunumda01 bende 55 ile hamile kaldım 68-69 kiloyum şişmedim her yerim orantılı fakat ben nefes almakta zorlanıyorum sanırım daha önceden çok sigara içen birisiydim ondan kaynaklı diye de düşünüyorum. Sen mi istiyorsun sezsryanı
Yorgunumda01 ilkimbebee Ben sigara içmşyorum ondan olabilir .İlk kızımı doğurdupumda sezaryenı ben şstemşştim bu ikinci hamileleğim ilkini normal dogursaydım da bu doğumum kesin sezaryen olurdu çünkü sağ ayagımda varislerim çıktı kasıklarıma kadar çok kötü oldu
hulya95 Bende şuan 35+6 dayım 35+1de 2700 dü kilosu bayramdan sonra 25inde tekrar gidicem bakalım gününü kararlaştıracağız nasipse☺️
Denizkaramuk ilkimbebee teşekkür ederim az kaldı inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🙏🏼🙏🏼🥰