ilkimbebee Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerin durumu nedir ? Ben yemek yerken bile yoruluyorum nefes nefese giriyorum çok fazla kilolu değilim Bebişimde olması gerektiği gibi normal durumda kilosu
Reyhan_gul ilkimbebee benimde hareketler kosıtlandı malesef zorlanıyorum çok kalkerken otururken yatarken nefes darlığı çok çekiyorum zaten bebek kafası 1 hafta önden kilosu da 2.800 çıktı etek kısımları ağrıyor kesilmiş gibi bacak aramda öyle doğum gelse artık diyorum çok şiştim 35+2 olduk bizde
Eluf ilkimbebee bende bugün 35 oldum çok yoruluyorum nefes alamiyom bian önce olsun istyom kötü geçiyor
meva_asil_moms ilkimbebee 35+1 iz 33+6 da 2300 gr dı kilosu doktor uyumlu vs demedi haftaya 36+2 de randevum bel ağrısı birde dogum pozisyonununda rahme baskı batma çok oluyor
sonnenschein ilkimbebee yatmak zor kalkmak zor , sıcak havada bunaltmaya başladı🥲 sağlıkla zamanında doğsun artık bebişlerde biz de bi oh çekelim 🙏🏻🌸
ilkimbebee Reyhan_gul maşallah bebişin kilosu gayet iyi neler tükettiniz. Sağ Salim kucaklarımıza bi alsaydık 🌸
Reyhan_gul ilkimbebee inanin herşey yedim sadece kırmızı et yiyemıyorum ben ve şekerim yüksek çıktı şeker yoktu şeker çıktı hamilelikte şekerden makarna meyve pilav uzak dur dedi doktor hatta ama ben yinede bir iki tane olsun yiyorum çikolata inşallah birşey olmaz tabiki
Nazugrak16 Bendende o kadar kalktığımda özel bölgem sanki ameliyat geçirmiş gibi az kaldı 34+5Rabbim yardımcımız olsun
ilkimbebee Nazugrak16 benim 1-2 hafta önce öyleydi bacaklarım da ağrı var fakat nefes almakta çok daha zorlanıyorum. Sizlerin doğum ne zaman
Nazugrak16 ilkimbebee Mayıs sonu ama benim zaten hamile kalmasaydim ameliyata gidiyordum sürpriz oldu he et hem kemik eğriliği var3 yastıkla yatıyorum daha ne olsun
ilkimbebee meva_asil_moms sağlıkla alalım kucağımıza benim bebiş de doğum pozisyonunda 2 haftayı geçirsek başka bişey istemem
Eluf ilkimbebee perşembeye gidcem bakalm açıktır inşallah kadın doğum.. gecen hafta gittm 34 haftalikken 2.400grm
ilkimbebee Reyhan_gul protein ağırlıklı beslendiğimiz sürece kilolu olurmuş. Olmaz canım inşallah gönlünü ferah tut çok fazla kasmaya da gerek yok abartmamak şartıyla
Nazugrak16 Reyhan_gul ben 5 aya kadar sadece meyve ve makarna yedim ama yoğurtlu belki dengeledi bende olmadı
55Ozge41 34+,6 haftalık olduk şükür çok az zaman kaldı arada nefes daralmam topuk ağrılarım oluyo çabuk yoruluyorum Rabb’im hepimizin yardımcısı olsun