Ogut1996 262223-- kızım 5 yaşında geç bile kaldık yapmak için yapmamızın sebebi kızım özel gereksinimi olan bir çocuk olduğu için 🙏🏻😞
Ogut1996 Furkanvedadininannesi Misafir101 Mzzz Eliff_42 Nurdan11_ Hayır regl belirtileri de yaşıyorum ekstra bazı yiyecekleri yiyince bulantı oldu koku aldığımda da aynı şekilde ve uykum arttı psikolojik mi anlamadım ki 🥹🥺
Furkanvedadininannesi Ogut1996 çok çok çok hafif hayal meyal var 3 yada 4 gün sonra testi tekrarla canım benimde böyle olmuştu
Mzzz Canım geç döllenme demek geç yumurtlama olmuş olması demek yani 14. Gün değilde 25. Gün gibi atıyorum🙏 ben bir çizgi göremedim ama zaten erken yapmışsın birkaç gün sonra tekrarlarsan daha doğru olur🙏
Ogut1996 Mzzz bizlerin ihlali bir bahanesi olacak değil mi ne bileyim kız anlaşmam da yumurtlama falan olaylarından 😂
Mzzz Ogut1996 canım hamile olabilirsin tabiki belki kamerada net çıkmıyor olabilir bunu bilemeyiz inşallah vardır 🙏🙏 olmadı kan verirsin canım 🙏🙏
Misafir101 Ogut1996 bu kadar belirti hepsi bir arada psikolojik olmaz test tekrar yap veya kan ver en garanti iş
Ogut1996 Nurdan11_ regl günü yaklaşınca insan daha çok takıyor kafasına ve en kötü olan şey regl belirtisiyle gebelik belirtilerinin aynı olması 😒🥹