Smrdn poyrazin_annesi28 amin teşekkür ederim 😊elbette meraktan soruyorum tahminleri çoğu çıkıyor bende muhabbet olsun diye yazdım 😊
Smrdn Sumeyyeolmez ya öyle elbette ben gırgır olsun diye yazdım yoksa hissettiğim hep erkekti onlar kız derken bile evet kızdır demedim demem doktor değil sonuçta 😊
esmerella37 noluyor kızlar kavga ediyorsnz benm yuzume 😂😂😂 doktor degılım sakin olun %100 emin soylemiyorum zaten sadece keseden tahmın yapıyorum o kadar yani büyütmeyin buranın doktoru filan deglm amac insanların mutlulugunu paylasmak yani o kadr
Aysee1123 esmerella37 Seni etiketledim kendi gönderime bekliyorum 😂 Ayrıca sende yanılabilirsin elbette
Smrdn esmerella37 espirisine yazdım da arkadaşlar tetikteymiş maşallah 😂 kaldı ki doğumda bile farklı çıkan cinsiyetlere şahit olduk 😂
myangelson Smrdn doktorlar bile çok yanilabiliyor özellikle kız diye düşünülüp erkek çıkması çok yaygın yaa iyi seninki göstermiş doktor kesin söyledi mi bazen o haftalarda tahmin diyor doktorlar çünkü benimkinde 16 da kesinlestirdi
Smrdn myangelson yok 12 de tahmin erkek dedi , başka bir doktora gittim 13+3 gösterdi kesin erkek dedi , yine de Allah’ın taktiri 😊
Smrdn myangelson hatta ben alışveriş yaparım ona göre dedim 😊 yap farklı çıkarsa masraflar benden dedi 😊 sağlıkla olsuna en önemli şey o ❤️eşimin modu düştü kız istiyordu 🤷🏻♀️
myangelson Smrdn o zaman direk göstermiş bizde de açmıştı bacakları direk bağırıyordu ama doktor kesin konuşmadı yine 😅 sağlıkla kucağına al inşallah canım
myangelson Smrdn iyiymiş o kadar kesin konuşmuş yani 😅 aynen sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Evlat evlattir eşin de yavaştan alışır artık 😊
Smrdn myangelson ya benim iki doktor da özeldi biri erkek tahmin ediyorum dedi , bugünkü üniversite de özel muayene oldum , kendisi gösterdi emin konuştu 16 yı beklerim gene
Smrdn esmerella37 geçen gün sordum 12 haftalık ultrason gerçi 10 da gösterdim kız dediniz , yani bilemeyiz ben her ihtimale karşı 16 haftayı bekleyecem zaten