Sumeyyeolmez Smrdn keseye bakarak tahmin yapıyor bunun doğru sonuç vermediğini hala kimse bilmiyor mu? 50% şans var zaten hangisi tutarsa. Yani bukadarda kesin gözüyle bakmanız sacma. Tahmin olur ama sanki ne derse illede o cıkacak gibi kabul etmişsiniz şimdide bilemedi diyorsunuz doktor değil ki nerden bilsin
Adapte34 minikmelegim_ o haftalarda değişiyor genelde 10. Haftadan sonra tahmin yapıyo bide kaçıncı haftada öğrendiniz
Alizee Adapte34 döllenme olduğunda artık cinsiyyet belli oluyor. Hiç bir şey sonradan değişmiyor. Ama haklı olarak doktor değil sonuçta tahmin yürütüyor. Banada kız dedi, bende kız gibi hiss ediyorum. Bakalım, sağlıklı olsunda🙏🏼
Beggg Deletedmom_116 evet herkes öyle bir inanıyor ki kadın kendince yorumluyor sadece doktorun dediği tatmin etmeyince herhalde kadının söylediğine inanmak istiyorlar😅
Deletedmom_116 Beggg Ewet öyle oluyo bende tahmin ediyodum bı ara çoğu doğruydu his meselesi benimki ama umadigini bulanlar saldırıyordu🤣🤣Hem doktor bişey diyo zaten amaa yok anam anlamiyiolla
Smrdn Sumeyyeolmez ya öyle elbette ben gırgır olsun diye yazdım yoksa hissettiğim hep erkekti onlar kız derken bile evet kızdır demedim demem doktor değil sonuçta 😊
poyrazin_annesi28 Smrdn Niye sasirtici olsun ki doktor değil. Zaten keseden belli olmaz. Hayırlısı olsun bebisinizi sağlıcakla alın kucağınıza 💫
Smrdn poyrazin_annesi28 amin teşekkür ederim 😊elbette meraktan soruyorum tahminleri çoğu çıkıyor bende muhabbet olsun diye yazdım 😊
Dudu1988 Yeri gelio doktorlar yanılıyor oda yanilablr oda gordgnu dio bizler kendmz soruoz kıza sonuçta ve kendide bildgni iddia etmio bacılar
myangelson Smrdn doktorlar bile çok yanilabiliyor özellikle kız diye düşünülüp erkek çıkması çok yaygın yaa iyi seninki göstermiş doktor kesin söyledi mi bazen o haftalarda tahmin diyor doktorlar çünkü benimkinde 16 da kesinlestirdi