Kediler Cikoleyla bunu giyip çıkarırken zorlanma oluyor mu? Çok rahat görünüyor hakiketen 👍🏻 teşekkür ederim 🤗
Htcdgrl Cikoleyla kuzum normalde kac beden giyiyorsun bunda kac beden aldın benimde gebelikten dolayı cok büyüdü göğüslerim normalde de 85 kullanıyordum ama zayıftım simdi hem kilo aldım hem göğüslerm büyüdü o yüzden kararsız kaldım beden olarak
Htcdgrl Cikoleyla kuzum normalde kac beden giyiyorsun bunda kac beden aldın benimde gebelikten dolayı cok büyüdü göğüslerim normalde de 85 kullanıyordum ama zayıftım simdi hem kilo aldım hem göğüslerm büyüdü o yüzden kararsız kaldım beden olarak Cikoleyla
Kediler Bu sıcaklarda zulüm gibi hakikaten, nefes alması bile zorlaştı şimdiden. Yaz geldiğinde ne yapacağım korkusu aldı resmen 🫣
Cikoleyla Kediler yok hiç zorlanmadım, hamile kalmadan önce almıştım, tüm hamilelik döneminde de giydim, emzirirken de rahat olacak bence.
1H1Smomyloading Kediler valla ben bir beden büyük kullanıyorum şuan çok rahatım ama bir tane var işte bir kaç tane daha almam lazım ☺️
Salcalimakarna Kediler valla ben sütyenle baş edemedim bir anda büyüdü çünkü 20.haftadan sonra lcw’dan destekli atletler aldım çok rahat ettim emzirme atleti diye de geçiyor
Mutlulukkk Bnde dha yeni sudyen aldim bugun geldi ama cup kismi olmadi. Yarim atlet gibi mi alsak daha kullanisli olur acaba yoksa boyle normal sutyen mi? Ve destekliyi dusununce de bi mantkli geldi? Kafam karsti iyice yavvv 🙄
Ahsenveannesi Mutlulukkk yarım atlette kullanışlı fakat genelde iç pedleri çıkabilir taraz oluyor. Her yıkamada kayıyor benim ve pamuk kumaş olmasa terletiyor malesef
Mom_merve123 Svmtgy ben baby plus marka e bebekten aldım çok rahat balensiz desteksiz tavsiye ederim fiyatı da uygun 139 tl idi
Salcalimakarna Kediler onu hesaba katarak büyük beden aldım tabi kendi bedenimden 2 beden büyüğünü aldım rahat oldu
Minigininannesi Kediler a101de atletler var ben ondan almıştım onlar çok esnek ve terletmiyor böyle delikli bir yapısı var tavsiye ederim esniyor yıkayınca eski haline geliyor
BenMia Kediler oysho nun inanılmaz rahat sütyenleri emzirme sütyeni olarak gecıo… üzerinizde yok gibi nerdeyse yeni doğum yaptım önermek istedım
merrvekus Ben genel olarak sporcu sütyeni kullanıyorum içi süngerli olandan bence sütyene göre çok rahat