Deletedmom_85 Deletedmom_116 Doğru evet ben silmiştim bi ara koltukları tertemiz olmuştu. Of benimde koltuklarımın silinmesi lazım nefret ediyorum koltuk silmekten ya🥺 koltuk yıkama makinası şart bana jsjs
nilsmomy birminnosannesi_ shhshd yeni öğrendim bu ismini valla😂 evet öyle uap ben kaydırmaz halılarımı yıkayınca öyle yapıyorum
birminnosannesi_ nilsmomy Allah razı olsun bacım beni büyük bi dertten kurtardın snjdkdd sandalyenin üzerine koydum dürerek öyle duruyo valla😂
birminnosannesi_ nilsmomy en çok ondan korkuyorum ya🥲oğlumu da emziriyorum kucağımda uyuya kaldı şimdi yatırsam açcak gözleri nasıl yapcam bakam😵💫🤒
designermoms birminnosannesi_ banyoda suyu akınca kapı üzerine bile atabilirsin ben öyle yapıyorum eşim yoksa Az kenara kaldır suyu aksın hafifliyor zaten sonra kapı üstüne at iyice hafifler eşin gelince de bakarsınız 😂
nilsmomy birminnosannesi_ kolay gele shjdjsd keske birileri de benim halilarimi yikasa hatta butun evimi komple foşur foşur yıkamak istiyorum hshdjdjfj
birminnosannesi_ Deletedmom_85 ama sırada bir tane daha var😭😭onuda yarın yıkarım diyodum ama yemiyo şuan
designermoms birminnosannesi_ kaydırmaz diyince ince halılar var ya onlardan sandım o zaman bir şey diyemem 😂