Tobeshh Bu arada folik asit olarak bende ımpryl kullanıyorum vitamin aslında ilaç değil de ama yinede doktorunuza danışın o yönlendiriyor zaten
Ozgeccc- ElaRose kabak çekirdeği bitter çikolata muz keçi boynuzu dvitamini takviyesi l-arjinin çinko takviyesi kullanıyorsa sigarayı bırakması bırakamıyorsa azaltması avakado aklıma gelenler bunlar
Ozgeccc- ElaRose ama birde hiçbir yiyecek ihtiyacı tam karşılamaz maddi imkanınız varsa mehmet fatih karslının ürünlerini araştırın faydasını gören çok ama harekete en önemli sigara kullanıyorsa bırakmalı bırakamıyorsa günde 3 den fazla içmemeli
ElaRose glsmogrtmn canımm teşekkür ederim öncelikle. Aralarından bazılarını yapıyorum ama keten tohumu yağını duymak iyi geldi . Keten tohumu almıştım yiyemiyoruz kıtır kıtır . O bitkilerine alıcamm ne varsa yapıyorum . 🫣
glsmogrtmn ElaRose Allah yardımcın olsun aklna takılan bir şey olursa sorabilirsin.☺️ Sabrin sonu selamet Allah’ın izniyle ✨🙏🏻
xbebegimx ElaRose kesinlikle proxeed plus. İkinci kez gebeyim o vitamin sayesinde tabii once nasip cnm ama esim ne zaman onu kullansa ben hamile kaliyorum😊
ElaRose glsmogrtmn canım sağol hepsini deneyeceğim . Açıkçası ben Akdenizliyim eşim doğulu her gün tavuk yedik tavukta hormonlu hep değerlerimiz düşmüş doktor öyel dedi
Merveal ElaRose canım doktorumuz bize tavugu 2 haftada 1 den fazla yemeyi yasakladı aslında cok zararlıymıs sperm ve yumurta kalitesi için
glsmogrtmn ElaRose çok doğrudur neden dersen bizim gittiğimiz doktor da bize şey demişti hem erkeğin spermlerini hem de kadının yumurtalarını dondurulmuş ve paketli gıdalar çok etkiliyormus bana doktor tavuk, balık vs alıp buzluga atma, vaktin varsa al ve alır almaz o gün pişir. Her şey için bir de buna çok dikkat etmeye çalıştık biz üç ay boyunca. Yeşillik , bol sebze, haftada iki kez balık ama o gün pisirmelisin ve tabii ki meyve. Bir süre bunları uygula göreceksin her şeyiniz düzene girecek. Bir de kendin için avakado yemeyi unutma.☺️
ElaRose Merveal evet çok zararlıymış eşim tavuksun sofraya oturmazdı. Artık sebzeye baklagile döndük . Ama 1.5 sene tavuk yedim ben ya :((( herşeyimiz düştü . Doktorun söylediği iyi olmuş sana canım . Bizim haberimiz yoktu zaten o zaman denemiyordukta meğer herşeyimiz düşükmüş
MintPink Biz de benzer problemi yaşadık. 1 buçuk sene çocuğumuz olmadı. Doktor kontrolü ile Eşim vitamin kullandı. Vitaminin ismini hatırlamıyorum ama istersen öğrenirim 400 küsür ₺ idi. . Proteinden bir süre uzak durdu. Eczaneden ayrıca keçiboynuzu pekmezi aldık onu da doktor önerdi. Herkes heryerde öneri olarak ‘kafana takma, kafana takmadığın anda çocuk oluyor’ yazıyordu. Gerçekten de hiç beklemediğim ayda hamile kaldım. Başıma geleceğini tahmin etmezdim :) inşallah siz de Allah’ın izniyle güzel haberler alırsınız
Merveal ElaRose canını sıkma düzelir inşallah her sey cabucak kaderde varsa inan tavuk fln bahane olcaksa olur 🌸
ElaRose glsmogrtmn evett kuzu biz 2 sene boyunca eşim yüzünden tavuk yedik durduk . Şimdi hep sebze , baklagil , doğal süt yumurta . İşte ve senin yazdıklarını yapmaya çalışıyorum . Sizin tutmuşmuydu? Biz tüp bebek aşamasındayız zaten
glsmogrtmn ElaRose öncelikle iyi bayramlar canım. Eşim varikosel ameliyatı olduktan 2 buçuk ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ben ☺️ hiç umudumuzun olmadığı bir zamandi deprem falandı hatta çok üzgündük ama Allah’ın işi Rabbim nasip edince hiçbir şey durmuyor önünde. ☺️ Aşılama yaptıracaktik bir sonraki ay öncesinde gebe oldugumu öğrendik 🤲🏻 inşallah darısı başına kuzum. Dikkat et bu yazdıklarımı hatta bir kağıda yaz dolabına as mis gibi uygula Allah’ın izniyle olur. Aklına takılanları bana yazabilirsin❤️❤️
meryemdnc Profolmix Men içeriği gayet iyi. Profolmix Men L-Karnitin, Vitamin C, L-Arjinin, Çoban Çökerten, Horny Goat Weed, Magnezyum, Kuersetin, Vitamin E, Kore Ginsengi,Koenzim Q10, Vitamin A,Selenyum ve Vitamin B12. Eşim kullandı gayet memnun kaldık.