ElaRose eşimin de sperm sayı ve kalitesi çok kötüydü ileri hızlı hareket sıfırdı. Varikosel ameliyatı oldu. İki buçuk ay bitkisel ne varsa yaptım şimdi sizi sırasıyla yazacağım. İki buçuk ayın sonunda tam aşılama yaptiracakken gebe olduğumu öğrendik 🥰 Darisi başınıza ve isteyen herkesin başına şimdi bu süreçte yaptıklarımı yazayım:
✨Bir ay boyunca her gün 2,3 adet keçiboynuzunu kırıp bir su bardağı olacak şekilde kaynattim her akşam eşime içerim.
✨Diğer ay kırkkilit otu aldım Saraçoğlu sayfasından onu bir tatlı kaşığı koyup bir su bardağı olacak şekilde kaynattim suzdum akşam yemeğinden iki saat sonra icirdim.
✨ Sonraki ayda da tam çobançökerten otu aldım yine Saraçoğlundan iki hafta da onu bir tatlı kaşığı ölçü ile bir su bardaginda kaynattim suzdum yemekten iki saat sonra icirdim.
✨ Sabahları bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 4′lü karışım yedirdim (bunu da Saraçoğlundan aldım)
✨Aralarda da fındık, badem, ceviz, kabak çekirdeği (hepsi çiğ ) yedirdim.
✨ Salatalarda keten tohumu yağı kullandım.
✨Evden özellikle muz dahil meyveleri eksik etmeden yedirdim eşime.
✨Ara ara da bitter çikolata.
Bunları sabırla uygulayın. Allah’ın izniyle nasip olur size de. Ben bunları deliler gibi araştırarak öğrendim ve uyguladım size de nasip olsun.✨