fatmayilmazz Son 18 🥹 mide yanmalarım çok oluyordu özellikle geceleri yattığımda midem ağzıma gelirdi çift yastık kullandıktan sonra tamamen geçti çok etkisini gördüm ben. Öncesinde sürekli rennie kullanıyordum 🥹
Nazoo7 Nazugrak16 zaten bütün aylar için aldık 0-3,3-6, 6-9 hepsini şimdiden ayarladık zaman geçtikçe çünkü fiyatlarda artıyor ileriye dönük yapmakta iyi oluyor tavsiye ederim herkese
Nazugrak16 Nazoo7 bende öyle yaptım ½ takım hani zamanla alırım bütçem kısıtlı eşim iş degistircek zamanla anca istediğim gibi alirim
Zln2152 Canimanam son 70 ağrı sızı ne dersen var sabahlara kadar bel ağrısından uyuyamıyorum kesik kesik uyuyup uyanıyorum nefes darlığı da başladı üstüne daha şimdiden böyleysem gerisini düşünemiyorum 😖
BirTim Canimanam son 62 🥲💙 şuan herseyi hazır sadece hastane çantası hazırlayacağım gücümü toplayınca 😁
Busraakay_26 Canimanam son 45 ufak tefek eksikler dışında herşey hazır güzel rahat bir hamilelik geçirdim ama mide yanması beni benden alıyor artık
Peri_kizi Canimanam son 43 gün ara ara kasık ağrılarım oluyor canım her şeyimiz hazır bebişimizi bekliyoruz