Canimanam Kızçeler sonnn 105 gün kaldııı bebek bezi ve sağlık için gerekli malzemeleri aldık. Hastane çıkışı ve birkaç parça kıyafet de aldık. Sizde durumlar nasıl ağrınız sancınız var mı kurban olduklarım 🥲❤️
Sedavedoga Canimanam son 71 gün kaldı 🤗 bütün eksikler tamam yıkama ütüleme işi kaldı sadece onuda yavaştan yapıcaz artık. Bollll mide yanmalı bir hamilelik geçiyorum onun haricinde çok rahat gidiyor çalışmaya devam heyecanla minik kuşumuzu bekliyoruz 🥰
Pinklove Canimanam 142 gün var daha ohooo. Yatakta dönemiyorum artık. Karnımın içinde balon var sanki öyle rahatsızım geceleri🥺
Canimanam Sedavedoga Ay bu mide yanması yok mu sola yatmaktan solum çürüdü hahshadh. Kız geçirmiyor hiçbir şey uzun süreli ne olacak sırma saçlı mı olacak anlayamadım ki
Cansen Son 35 gün 🥰 hala eksiklerimiz var kıyafet konusu tamam ufal tefek bişeyler kaldı sağlıkla gelsin kızçem 2.sezeryanım olucak inşallah 😩
Canimanam Pinklove bir zaman sonra yanlarım da çürüdü artık. Doğsun da tek arkadaşım olacak kızım her gün beraber uyuruz artık
Ikioglusannesi Canimanam yokta ilk bebeğimde hiç hareket etmediğim hep evde olduğum halde hızlı doğum yaptım buda öyle olur gibi geliyo
Canimanam Prensesannesi14 bazen dayanamıyorum yüz üstü eğimli yatıyorum sonra diyorum çocuğun kafası yamulur mazallah hemen dönüyorum ama dönene kadar akla karayı seçiyorum o ayrı… Resmen penguen gibiyim yatakta dönemiyorum hahshahd
Prensesannesi14 Canimanam ay wala ben korkarım öyle sağ sol tek uyuyorum ben ama onda bile sağdan sola dönene kadar ay uy diyorim sürekli mizmizlaniyorum Allah’tan eşim hemen uyanmiyor yazık yoksa adamcağız uykusuz kalacak