123368959 MomsAngelaes ilk hamileliğimde bende çok almıştım 66 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilosu doğumla beraber gitti ama doğumdan sonra 85 oldum süt olsun diye ye kızım ye kızım diye diye süt olmadı kilo oldu ve kendimi parçaladım vermek için eski kiloma düşmedim 70 oldum en azından 1.70 boyundayım. Şimdi ikinciye hamileyim 18.haftamdayım 75 ile hamileydim 5 kilo verdim oğlumun koşuşturmacasından bide oruç tuttum ara ara şimdi 74 olmuşum dün doktor kontrolüm vardı.
Mercan1994 MomsAngelaes 34+2 günlük hamileyim 9 kilo vermiştim bulantılar yüzünden şuan verdiğim kilonun sadece 5 kilosunu almışım bence 5 kilolar iyi ya ne çok ne az bence
Sip85 Tubatuu yok bende önceden de vardı kabızlık zaten aynı şekilde. Ferrum içiyorum ben ekstra etkilemiyor. Sıvı olan kan ilaçları varmış onlar daha çok kabızlığa sebep oluyormuş
Merveftm MomsAngelaes 30+3 59 ile başladım şuan 69,5 🥴 Doktoruma göre çok fazla aşırı kızıyor en fazla 11 demişti ve daha uzun bir zaman var 😂
Medinehnm MomsAngelaes 60 bucukla hamile kaldım 77 kiloyum doktorum cok kilo almışsın dedi 37 haftalığız aynada hiç kilolu durmuyorum sadece göbeğim çıkık etim sıkı ama karnım cok catladı ani kilo alımından kaynaklı :/yok sa kilomu takmıyorum valla
Gzdklnc20- MomsAngelaes ben de 6. Ayımdayım. 59 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum 🥺 baya baya zorlanmaya başladım 🥺
NesliMomm MomsAngelaes Neredeyse 5 aylık olduk. Gebeliği ilk öğrendiğimde 62 kilodaydım. Şuan 64 kiloyum. Çok fazla kilo almadım. Ama ilerleyen zamanlarda alıcam gibi.🤷🏼♀️
Cemre777 Merhabalar ben 16 haflatık hamileyim ve aksine kilo verdim önceden 57,58’dim şimdi 55,56 kiloyum bi kaç yerden duymuştum ilk zamanlar kilo veriliyor diye kimler yaşadı.?
Kdr1903 Cemre777 bende hiç öyle bir şey olmadı aksine hızlı kilo artışı oldu 19 haftalık hamileyim 10 kg aldım
_momsssss MomsAngelaes 31+5 iz 50 kg ile hamile kaldım şu an 55 im ama bebek herşeyi ile çok iyi yani haftası kilosu falan 🫠🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kdr1903 MomsAngelaes ben de 5. Ayıma gircem 10 kg aldım hızlı alıyorum napsam bilemedim ama yalnız değilsin 🤰
Medinehnm Kdr1903 göbekten aldığım için de cok catladı göbeğim ve efsane bi kaşıntım var uykumu bile bölüyo 🙄