Sip85 MomsAngelaes merhaba 53 kilo ile hamile kaldım 22+1 haftalık hamileyim şu an 57 kiloyum. Kıyafetlerim oluyor hâlâ üzerime. Sizin biraz hızlı ilerlemiş sanki
Fnyuy MomsAngelaes 17+4 haftalığım 1 buçuk kilo aldım ama ben tüp mideliyim mayısta tam 1 yıl olcak. O yüzden minimum düzeyde kilo alabilirim 🙏🏻 bide herkesin bünyesi gerçekten farklı zatennzayıf hamile kalmışsınız tadını çıkarın bence 😇
Tubatuu tgc-52 normal ilk hamileliğimde 52 ile kalıp 76 ile doğuma gitmiştim doğumdan sonra hepsi gitti
Sip85 Tubatuu yok bende önceden de vardı kabızlık zaten aynı şekilde. Ferrum içiyorum ben ekstra etkilemiyor. Sıvı olan kan ilaçları varmış onlar daha çok kabızlığa sebep oluyormuş
tgc-52 Tubatuu ayy inşallah benimde aldığım alacağım kilolar gider hayrlısıyla 🥰 bebişlerimiz sağlıklı olsun da 🤗
Tugraseda MomsAngelaes ilk hamileliğimde 53le hamile kaldım 70le doğuma girdim 72de olabilir emin. Şuan 16+5im 1 kilo aldım 53le hamile kalmıştım
banadiyoki Ben kiloyu çok dert ediyorum 25 haftalık 9-10 kilo aldım serklajlıyım bir de artık diyete başladım tatlı krizlerim çok oluyo kızım olacak ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezi çürüdü 😁