Ozlem77 hayır doğumdan çıkar çıkmaz memeye yapıştı bir daha bırakmadı 🙈3 aylık olduk hala sadece anne sütü alıyor ve dediğim gibi kilosu da olması gerekenden bile fazla aldı,küçük doğan bebekler daha hızlı toplar diyorlardı inanın gerçekten öyleymiş. Ben stresten tansiyon yüksekliği yaşadım ve kaşıntılar başladı,doğum sancılarım geldi hastaneye gittim ama tansiyondan dolayı mecbur sezeryan oldum. Sezeryanli bebek meme emmez flan dinlemeyin bunları. Sadece size söyleyeceğim hastaneye biberon emzik koymayın,sadece sarılık olur ve mama başlarsam diye kaşık biberon koyun sadece. Ve koynunuzdan hiç ayırmayın göğsünuzu açın hep orda uyusun ben 2 gün hiç uyumadim koynumda tuttum onun faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de ilk günler süt çok çok az gelecek endişeye kapılmayın zaten mideleri çok küçük. Ne kadar memede kalırsa o kadar çok süt gelir,kucağına alıştırma diyenleri dinlemeyin bebisi hep memede tutun. Onlar çok güçlü annesi ❤️siz stres yapmayın ona kan daha iyi ulaşır ve daha güzel beslenir inşallah 🤲 sağlıkla kucağıniza alın❤️