alitalia ikranurkutay eğer yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçmediyse çıkmaması çok normal. Belki de geç yumurtladın reglini bekle kuzum inşallah ❤️🌸
ikranurkutay alitalia bilmedigim için net konuşamıyorum bugün yaptım erken gebelik kocaman negatif eğer gecikme olursa tekrar yaparım inşallah 🤲🏻🥰
elifaycan20 ikranurkutay çok teşekkür ederim💗 benimde yoktu hassasiyetim kuzum sadece sağ kasığımda batma vardı ara ara bir de regl sancım olurdu normalde 1 hafta önce başlayan o olmamıştı, akıntım çoktu normale göre onun dışında bir belirtim yoktu hiç
ikranurkutay Rzgrn_Annesi133 benimde reglim 2 gün gecikti regli günümde yaptım negatifti bilmiyorum beklemedeyim bende
ikranurkutay alitalia reglim iki gün gecikti test yaptım regli günümde yine negatifti beklemediyim kaç gün sonra kan vereyim canım
alitalia ikranurkutay evet canım kan ver bence de gecikme varsa belki de geç yumurtlama oldu umarım öyledir yani iyi haberlerini bekliyorum 🌸
ikranurkutay alitalia Çarşamba yada Perşembe ye kadar bekleyim diyorum canım inşallah olmam güzel haberi sana iletirim🌷
mombarbie_ Üzülme lütfen kontrolde herhangi bir sıkıntın yoksa takviyelerle tekrar deneyebilirsin her ay %20 %25 lik bir ihtimali var zaten Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah