ikranurkutay Kızlar regliye 5 gün vardı erken gebelik yaptım negatif 1 buçuk yıldır deniyoruz okadar tedavi ameliyat okadar yoruldum ki🙁 çevre baskısı çok yoruldum inanın tüp bebek dediler eşim kabul etmedi ilk esimden 1 kızım var şimdiki evliligimde geçen sene Şubat ayında kimyasal oldu ne yapmam gerekiyor kendi ailem bile her ay soruyor😭
Sevgi56 ikranurkutay test için adetin geçmesini bekle bence tekrar yap inşallah vardır. eşinizde testlerini yaptırdımı peki?
Rzgrn_Annesi133 ikranurkutay bu ay 5 gün kala erken gebelik yaptım koskoca tek çizgiydi 2 gün önce tekrar yaptım 2 gün vardı adetime 2 çizgi silik diğeri bnde senin gibi üzüldm bak hamileym bugün kan verdim erken daha bekle 🤲🏻
elifaycan20 ikranurkutay bende reglime 5 gün kala yaptım hatta iki kere yaptım negatifti üzüldüm birkaç gün sonra kasığımda batma hissedince tekrar yaptım reglime iki gün vardı ve pozitifti hatta inanamayıp ertesi gün tekrar yaptım biraz daha bekle derim bende inşallah vardır 🐣💗
alitalia ikranurkutay kuzum erken davranmışsın yani yumurtlama gününü tam biliyor musun bilmiyorum ama reglinin geçmesini bekle bu güzel günde olumsuz düşünme Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı haberler alırsın regl gününde 🤲🏻🌸
ikranurkutay Pozitife dönermiki sürekli kendim umut ile yaşıyorum kızım 12 yasında anne kardeş istiyorum ona para biriktiyorum dediği zaman bile içim bi tuaf oluyor😔
Rzgrn_Annesi133 ikranurkutay bnmde aynı sizin gibş 5 gün kala erken gebelik testi yptm koskoca negatifti umudumu kestm 2 gün kala rüya gördm yapaym bi dedm ama 0 umut umudum hiç yoktu ztn 3 gün önce yaptım kocaman negatifti dedm bi yaptm silik çizgi inanamadım bitane daha yaptm silik bugün normalde adet günümdü olmadım kan verdim hamileymişim🫢
Tugceeeeeee1 Reglim 5 6 gün geçmişti negatif çıktı 12. Günde silik çizgi çıkmışti umudunuzu yitirmeyin bu güzel günün hürmetine rabbim size bir bebiş nasip etsin
gulsahyukksel Biraz daha bekleyin testi erken yapmışsınız. Beklemek, sabretmek zor evet ama o melek en doğru zamanı seçip gelecektir. Umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi🥰
ikranurkutay gulsahyukksel amin inşallah canım 🥰 regli tarihimi beklicem artık geçmeden yapmicam dayana bilirsem 🤲🏻
ikranurkutay Rzgrn_Annesi133 inşallah canım benim şansımda sizin gibi güzel gider rabbim bebeğinizi sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
ikranurkutay Rzgrn_Annesi133 benimde reglim 2 gün gecikti regli günümde yaptım negatifti bilmiyorum beklemedeyim bende
ikranurkutay elifaycan20 amin inşallah cannim hayırlı olsun sizede yanlız gögsümde hiç hassasiyet yok akıntı kasık ağrısı bel agrısı var okadar beklemekten başka çare yok buarada dostinex kullanıyorum süt hormonum yüksekti acaba o yüzden mi gögüste hassasiyet yok anlam veremedim🤦🏼♀️
elifaycan20 ikranurkutay çok teşekkür ederim💗 benimde yoktu hassasiyetim kuzum sadece sağ kasığımda batma vardı ara ara bir de regl sancım olurdu normalde 1 hafta önce başlayan o olmamıştı, akıntım çoktu normale göre onun dışında bir belirtim yoktu hiç
Gulmasal Canim yanlis anlamada bi kizin var zaten hic cocugu olmayanlar napsin sikinti yoksa stresten oluyodur hic cocugu olmayanlarin stresini anliyorum ama cocugu olup sonradan gebe kalamayanlarin stresini anliyamiyorum bence akisina birak eminim olucakdir Allah gonlune gore versin.💕
ikranurkutay Gulmasal canım benim ikinci evliliğim uzun zaman 10 yıldır ayriydim ve evleneli 2 yıla yaklastı ortak çocuk istemek ve çaba sarf etmek normal eşim çok istiyor ailesi benim ailem ve üstümde baskı var yaşayan anlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evladım içinde hep sükrettim benim durumum başka teşekkür ederim yorumun için❤️
ikranurkutay alitalia reglim iki gün gecikti test yaptım regli günümde yine negatifti beklemediyim kaç gün sonra kan vereyim canım
alitalia ikranurkutay eğer yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçmediyse çıkmaması çok normal. Belki de geç yumurtladın reglini bekle kuzum inşallah ❤️🌸