Tuana34 Malesef hamile değilmişim test yanıltmış kan verdim 0 çıktı bi an sevinmiştim Sunshine123 Mihrimahvuslat Emnbhdr- Kumru_6694
Mihrimahvuslat Emnbhdr- hay maşallah Rabb’im sen nelere kadirsin🤲🏻🥹 yumurtlamana mi denk geldi ilişki 🙈
Emnbhdr- Tuana34 olay tamda bu aslında yani gebelik planlandığını ister istemez strese giriliyor ve o stres gebeliği engelliyor kafa nrkadar rahat olup o düşünceden uzaklaşınca tek seferde de oluyor işte ❤️
Sunshine123 Tuana34 Yaa gerçekten mi ayy doğruysa gerçekten mucize yumurtlamaya da varmış çünkü. Hadi inşallah güzel haberler alın da bizimle de paylaşın🫶
Sunshine123 Tuana34 Hadi ya😔 testlere de güvenemiyoruz artık. Rabbim daha hayırlı vakti bilendir. Üzme kendini zaten bir defa deneyebilmiştin inşallah bu ay daha iyi değerlendirirsin 🌸
Tuana34 Sunshine123 biraz ara vermeyi düşünüyorum şubatta düşük yaşadım bu ay da boşuna sevindim kaldıramaz hale geldim
Tuana34 ErdAys58 bat 21di kan verdim 0 çoktı bugünde regl oldum 😢umarım bebişi alırım birgün kucağıma ümidimi kaybetmiyorum