mucizem___ umutkaplidunyam Vala zor uyudum 11 de randevum gidince mutlaka sorucam döndüğüm de haber veririm 🤍
umutkaplidunyam HanifeAsya gittiğimde soylicem bende canım dayanılmıyor cidden ya kesti mi ağrılarını
HanifeAsya umutkaplidunyam kesti canım ben yürüyemiyordum artık ağlamakla geçiyordu günlerim mr bile çektirdim bebek büyüdüğü için şinir kuyruk sokumunun oraya sıkışıp kalıyormuş oda ağrı yapıyormuş
Semanur0902 umutkaplidunyam çok şükür iyiyim canımm yani aşırı rahatlatmasa niye süründürmüyor en azından😂 sende iste doktorundan iyi gelir umarım♥️
buusur umutkaplidunyam gitsem film falan çekemezler diye dayanmaya çalışıyorum 🥲 birde benimki çok erken başladı son haftalarda şişince ne olur bilmiyorum
Deletedmom_51 umutkaplidunyam inan yarın ramotolojiye gitçem bayram önü çok sıra var cildiye bile zor buldum
umutkaplidunyam Semanur0902 insallaah bende bayramdan sonra gidicem direk isticem dayanilmiyo valla😁😁
umutkaplidunyam HanifeAsya hadi ya geçmiş olsun canım valla bebişlerimiz sağlıkla gelsin diyip çekiyoruz her acıyı napalım
Yagmur-44 HanifeAsya hangi magnezyumu kullandınız acaba bende içiyorum ama hiç faydası yok sağ kalçamda Kİ ağrı yürütmüyor beni 🥺
Hnfe_sltan0332 umutkaplidunyam bende 24 haftaligim aynı sknti var doktora gittim dün magnezyum verdi gidip doktora soylebilirsin
umutkaplidunyam Deletedmom_51 bayram üstü normaldir canım ki normalde de randevulardan hep bi sıkıntı oluyor
ilgihazaal umutkaplidunyam canim bana bir iki gun oldu ama gorumcemde cok oldu ona dr fizik tedavi falan verdi cok dayanilmazsa siz de muayene olun mutlaka
mucizem___ umutkaplidunyam ilac yazmadı hic dinleneceksin diyor ve agrım cok az hafifledi cok Bi iş yapmadım bu gün