Womansoldier Allah yardımcınız olsun hamile iken nasıl olur bilmiyorum ama akrabalarımda uyuz vardı tüm sülaleye bulaştırdılar hiçbir ilaç işe yaramadı hep yara içinde kaldılar. Ben ve eşimde temaslıydık hemde baya baya. Hemen doktora gittim uyuz belirtim olmadığı halde eşimle birlikte komple soyunup solüsyona bulandık ve ertesi gün akşama kadar yıkanmadık. O süreçte evde ne varsa 60 derece de yıkadım. Düşük derece de yıkayıp ütülesenizde olur. Bu sayede koca sülaleden bir ben ve eşim uyuz olmadık. Bu solüsyonlar biraz ağır kokuyordu hamilelikte sakıncalı olabilir o yüzden doktora gitmeden ilaç kullanmayın. Bu arada ben doktora gittiğimde belirtim yok dediğimde 6 hafta kuluçka süresi var dedi yani etrafınızda sizinde temas ettiğiniz kaşınmayan biri var ise 6 hafta içinde o da mutlaka uyuz olur o yüzden belirti olmasa da solüsyon kullansınlar. Uyuz sürekli tekrarlayan birşey etrafta ki bir ürünü kıyafeti yıkamazsanız bir adet bile kalsa yine kapıyorsunuz o yüzden ona çok dikkat edin. Çok geçmiş olsun🙏🏼