Sedaahmet Nokta bebe istanbul instagramdan bebek arabasi siparis edip kullanan memnun kalan var mı. Gerçekten çok uygun fiyatlari
EmelBG worin Tahterevalli beşik modelleri ,Newjoy mobilya ,belismobilya .Kanzbebe ,nokta bebe satıyor belis mobilya bu arada .Güzel ürünler var buralarda 💜💁🏼♀️🎀.
defnekrmn worin montessori yatak dolab olabilir ben almayı düşünüyorum yer yatağı çocuk yürümeye başlayınca kendisi yatabilir kalkıp gelebilir
FirdevsHarun Lylaalp ayni takimi begenmisiz resmen bende tereddutte kalmistim gidip gormek istedim cok tesekkur ederim 😊
Lylaalp FirdevsHarun rıca ederim bnde tereddüt ederek gittim görmek istedim inceledim güzel takımdı Rabbim kullanmayı da nasip etsin
Sedagokkaya worininstagramda bir iki mağaza var mağazaları İstanbul’da Anadolu yakasında @kanzsultanbeyli diye bi adres var noktabebek İstanbul var. Bahçelievler’de kadir has var çocuk dünyası orda da bir iki mağazada var🙂
Kbraunal İnstagramda kanz bebe kartal var ben komple odasını bebek arabası puseti set olarak aldm 3.400fiyata
Lylaalp FirdevsHarun hoşuma gitti sürekli soru sordum hiç sıkılmadan cvp verdiler ilgili davrandırlar Instagram kampanyalı fiyatı 3690 di oraya gittiğim de indirim varmiş 3490 tl aldık
Balboncugum Yasemindemirtas merhaba mobilya dün elime ulaştı fakat kurulumunu henüz yapmadık parca olarak iyiye benziyor iç dirseğini biraz beğenmedim ama baby nest ile kullanacağım için sorun etmedim fiyatına göre çok iyi cunku